free download 78 travel guides written by experts

OMV VIVA CAFE aduce certificarea FAIRTRADE în România

Cafeaua VIVA din stațiile OMV, certificată FAIRTRADE, se bucură de un succes răsunător în Austria și Germania. Începând cu luna iunie 2016, clienții OMV VIVA din România vor beneficia de parteneriatul OMV VIVA – FAIRTRADE.

De fiecare dată când se vor bucura de cafeaua aromată VIVA din stațiile OMV, o vor face cu conștiința împăcată.


VIVA CAFE și principiile FAIRTRADE

Fie că este vorba despre espresso, cappuccino, latte macchiato, populara cafea lungă sau, pentru consumatorii grăbiți, cafeaua ”to go”, noua VIVA CAFE a devenit deja o băutură foarte populară în țările din Europa. Certificarea FAIRTRADE este foarte importantă în mixul noii cafele VIVA, rumenită la celebrele prăjitoare tradiționale de cafea Gimoka din Italia. Parteneriatul de calitate dintre FAIRTRADE și OMV VIVA creează un echilibru armonios, deoarece utilizăm cele mai bune boabe de cafea certificate FAIRTRADE pentru a oferi cel mai bun gust într-o ceașcă VIVA CAFE.

Klaus Jürgen Schneider, OMV Senior Vice President Retail explică: “Certificarea FAIRTRADE combină gustul perfect cu o conștiință împăcată. Standardele FAIRTRADE oferă garanția că fermierii care cultivă cafea și familiile acestora sunt remunerați corespunzător. În timp ce recunoaște și protejează universul lor cultural, această certificare creează oportunități pentru ca fermierii să fie independenți financiar într-o manieră prietenoasă cu mediul. De aceea, toate boabele noastre de cafea sunt certificate FAIRTRADE. Combinația între selecția de boabe de cafea de cea mai înaltă calitate și grija cu care cafeaua este prăjită în Italia oferă gustul unic și inegalabil al VIVA CAFE”. Un gust pe care clienții îl pot savura fie acasă, fie la drum – VIVA  CAFE este disponibilă și la vânzare în pungi cu boabe de cafea proaspăt prăjite în stațiile OMV VIVA.

Cafeaua VIVA prăjită cu atenție în Italia, pentru un gust desăvârșit

OMV VIVA îi invită pe toți șoferii care se opresc în stațiile din țară să ia o pauză de la agitația de peste zi și să savureze un moment alături de o cafea preparată excelent, servită într-o atmosferă plăcută. Pentru a oferi cea mai bună experiență a cafelei, renumiții maeștri din Gimoka folosesc cele mai bune boabe de cafea și le rumenesc cu atenție pentru a crea aroma perfect echilibrată și crema fină a cafelei ideale. Experții VIVA CAFE pregătesc apoi cafeaua, după ce au folosit setările potrivite ale aparatului de cafea, au selectat temperatura corectă și au potrivit perfect cantitatea de abur care să transforme laptele în spumă.

“Pasionații de cafea de astăzi au gusturi atât de diferite, dar în același timp acordă o importanță sporită atât provenienței cât și calității boabelor de cafea. Produsele noastre FAIRTRADE VIVA CAFE împlinesc aceste așteptări. În jur de 1.3 milioane de consumatori ce intră în 1.400 de stații OMV din 9 țări europene apreciază și se bucura în fiecare zi de gustul VIVA CAFE”, adaugă Klaus Jürgen Schneider. Cu cele aproximativ 34 de milioane de cești de cafea vândute anual, certificarea FAIRTRADE susține promisiunea OMV VIVA, unică pe piața stațiilor de distribuție carburant, de a oferi produse de calitate din surse verificate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *