metalshow

Oltenii s-au ingramadit la preselectiile pentru emisiunea “Roata Norocului”

Cateva sute de oameni s-au adunat sambata, 11 iulie, in incinta Electroputere Parc din Craiova, pentru a participa la prima preselectie pentru emisiunea "Roata Norocului", ce va fi difuzata incepand din toamna la Kanal D.

Cei prezenti au testat pentru prima data roata norocului si au avut sansa sa castige sute de premii-surpriza, dar sa se si amuze cand sansa nu le-a suras si roata s-a oprit la "pedeapsa". Gazda evenimentului a fost Bursucu’, prezentatorul show-ului, care a avut parte de o primire calduroasa din partea oltenilor veniti in numar semnificativ, inclusiv din localitatile invecinate.

"Am gasit in Craiova un public plin de energie si extrem de numeros care m-a primit cu entuziasm. Oltenii stiu sa se distreze si au umor. Sper ca din toamna sa ii facem fericiti si sa dam marele premiu, care consta intr-un autoturism, cat mai des", a declarat Bursucu’.

Caravana emisiunii "Roata Norocului" va ajunge la Iasi la sfarsitul saptamanii viitoare. Cei care doresc sa isi incerce sansele de a participa la show-ul care va incepe din toamna la Kanal D sunt asteptati sambata, 18 iulie, incepand cu orele 11.00, in incinta Palace Mall Iasi.

Bucuresti, 13.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *