metalshow

Elite Networking Club – Evenimentul dedicat antreprenoriatului de succes din Romania

Joi, 23 iulie, ora 9:00, la Camera de Comerţ România-Turcia (Str. Austrului, nr. 58), are loc cea de-a doua ediţie Elite Networking Club, un eveniment menit să încurajeze antreprenoarele din România să interacţioneze şi să încheie parteneriate propice pentru dezvoltarea afacerii lor. Evenimentul este organizat de Elite Business Women, un proiect fondat de Bianca Tudor, din ideea de a îmbina voluntariatul şi şansa de a “dărui” cu libertatea de a construi frumos un business. Înscrierile se fac pe site-ul oficial elitewomen[.]org.

Elite Networking Club este organizat în fiecare lună şi are scopul de a perfecţiona calităţile femeii de business din România. Participantele vor putea vorbi cu Lorelei Nassar, antreprenor şi owner 24/7 Dental Clinic, care are o experienţă de 20 de ani în domeniul medical dentar. Viziunea lui Lorelei Nassar a fost aceea de a crea o clinică stomatologică care să corespundă tuturor cerinţelor pacienţilor, începând cu tratamentele de rutină, intervenţii chirurgicale şi până la serviciile de urgenţă. Aşa a luat viaţă Clinica 24/7 Dental, unde dr. Nassar garantează profesionalismul şi calitatea serviciilor oferite, fiind unul dintre cei mai recunoscuţi chirurgi BMF ai momentului, atât în România, cât şi în Israel.

Într-un spaţiu care încurajează schimbul de experienţe şi dezvoltarea ideilor de business, Violeta Moisa, fondator al Academiei de Feminitate, cu o experienţă de peste 16 ani în marketing şi comunicare, va fi şi ea prezentă la eveniment pentru a le împărtăşi participantelor secretele sale învăţate în urma parcurgerii Şcolii de Coaching pentru Relaţii, avându-l mentor pe unul dintre cei mai buni traineri din Statele Unite ale Americii.

„Stiu acum ca singura cale de implinire este increderea in propria persoana, manifestarea feminitatii si cunoasterea echilibrului dintre energia masculina si energia feminina. Totul se poate schimba in viata noastra daca vom intelege acest secret. Si despre asta vom vorbi la ELITE Networking Club.” povesteşte Violeta Moisa.

Prin intermediul reţelei create de Elite Business Women antreprenoarele învaţă cum să îşi dezvolte afacerea, axându-se pe profitabilitate şi performanţă. De aceea, Costin Oane, co-founder BroHouse, va prezenta în cadrul evenimentului o serie de practici e-branding culese în 6 ani de activitate cu foarte mulţi antreprenori.

Elite Business Women este o comunitate a femeilor antreprenoare, unde au ocazia să se cunoască, să interacționeze și să vorbească despre modelul de business care le-a adus succesul. Poveștile lor se găsesc atât pe site-ul elitewomen.org, cât și în Catalogul de Business, deocamdată doar în variantă digitală. Proiectele de antreprenoriat promovate au în spate povești frumoase și valori autentice, care pot aduce o anumită schimbare în domeniul în care se regăsește business-ul.

Misiunea Elite Business Women este aceea de a deveni un instrument valoros în dezvoltarea antreprenoriatului feminin în România, dar și la nivel global, prin încurajarea și intermedierea parteneriatelor cu alte țări. Inițiativa s-a conturat în momentul lansării Female Leadership Organization în parteneriat cu Le Roi Bear (Africa de Sud).

Bucuresti, 13.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *