free download 78 travel guides written by experts

Oktal.ro striveste preturile la laptopuri – mega-promotie, de la 899 RON, luni, de la ora 12

– cel mai ieftin laptop din România! –

Luni, 2 aprilie 2012, de la ora 12:00, magazinul online www.Oktal.ro lansează o mega-promoție fulger: notebook-uri de la toți marii producători, la prețuri de senzație, toată săptămâna, în limita stocurilor disponibile. Punctul culminant al promoției este "vedeta colecției" – un laptop HP la un preț incredibil pentru piața laptopurilor: doar 899 RON, preț despre care reprezentanții Oktal.ro afirmă că este cel mai mic preț al unui laptop nou comercializat vreodată în România.

Prețurile sunt fără "steluțe", fără condiții speciale. Nu se acordă vouchere de discount care să oblige clienții să cumpere produse mai scumpe, nu se rambursează TVA-ul la alte produse, nu sunt prețuri realizate prin promoții cumulabile pentru mai multe produse, nu există clauze care să dezavantajeze clienții în orice fel. Tot în avantajul clienților, există totuși o regulă: un singur produs din promoție comandat / client, pentru a oferi cât mai multor persoane șansa de a cumpăra laptopuri atât de accesibile. "Pe scurt, prețuri incredibil de mici, pentru toți utilizatorii de internet, fie că au descoperit deja avantajele de a fi client Oktal.ro în cei 13 ani de existență a magazinului, fie că acum intră în contact cu noi pentru prima dată", explică reprezentanții magazinului. "Am ales ziua de 2 aprilie și nu 1 aprilie, pentru a-i asigura pe cei ce află de promoție că laptopul HP la preț de 899 RON nu este o păcăleală”, au adăugat oficialii Oktal.ro.

Campania va include laptopuri din toate categoriile, atât pentru cei ce doresc dotări de bază la costuri foarte mici, cât și pentru cei ce au buget mai mare pentru o achiziție de înaltă performanță. Totuși, există o caracteristică ce va fi comună tuturor laptopurilor din campanie: fie ele laptopuri entry-level, laptopuri pentru gameri sau laptopuri de business, toate vor avea discount, iar clienții le vor putea cumpăra de pe Oktal.ro la prețuri mai mici decât cele obișnuite. Deși Oktal.ro a pregătit stocuri consistente, este de așteptat ca numărul mare de clienți interesați de "a face un deal fulger" să se "traducă" prin epuizarea rapidă a stocurilor pentru unele produse, de aceea reprezentanții magazinului îi sfătuiesc pe vizitatori să pună rapid produsele în coșul de cumpărături și să finalizeze comenzile, pentru a fi siguri că nu vor rata ofertele. Comenzile pentru produsele din promoție pot fi realizate exclusiv online, nu se acceptă comenzi telefonice, prin e-mail sau fax.

Oktal.ro vine în sprijinul clienților și în ceea ce privește finanțarea achizițiilor: plata produselor se poate realiza inclusiv cu Card Avantaj, în maxim 10 rate fără dobândă, o facilitate ușor de accesat pentru orice client, rapid și în maximă siguranță. Mai mult, orice laptop va fi livrat gratuit, atât în București, cât și în alte localități din România. Rapid este cuvântul de ordine: comandă rapidă, plată rapidă, creditare rapidă, livrare rapidă prin curier.

Oktal.ro garantează satisfacția prin promisiunea de returnare a banilor în cazul în care clientul, în maxim 30 de zile de la achiziție, dorește să returneze un laptop sau netbook, nemulțumit de preformanțele acestuia – proces rapid și ușor, fără penalități și fără invocarea unui motiv. De asemenea, Oktal.ro oferă "E-Service", un program complet gratuit care îi ajută pe clienți să economisească timp și bani. În perioada de garanție a produselor, clienții Oktal.ro pot completa online un formular, în cazul apariției unei probleme. Ulterior, un operator de service va prelua solicitarea și va contacta telefonic sau prin e-mail clientul. Preluarea produsului defect va fi efectuată de către un curier trimis și plătit de Oktal.ro, iar returnarea produsului la client va fi efectuată în aceleași condiții favorabile pentru client.

Oktal.ro este un magazin online cu profil IT&C și membru fondator al Asociației Române a Magazinelor Online (ARMO). Magazinul este administrat de Elka-Oktal Group, companie cu o experiență de peste 15 ani în comercializarea calculatoarelor și a componentelor PC și unul dintre cei mai longevivi furnizori de pe piața IT din România.

Deși specializat în vânzarea de laptopuri, Oktal.ro oferă și o gamă variată de produse IT, electronice și electrocasnice, precum și consultanță și servicii post-vânzare. Televizoare, sisteme audio-video, telefoane mobile, tablete, aparate foto digitale, sisteme de navigație GPS pot fi comandate pe www.oktal.ro, profitând de toate beneficiile pe care le oferă magazinul: informații corecte și complete, consultanță, livrare rapidă, variante flexibile de plată, inclusiv posibilitatea de plată în rate fără dobândă cu CardAvantaj, permisiunea de retur în 30 de zile pentru produsele care nu corespund așteptărilor clienților și facilitatea gratuită E-Service, extrem de utilă pentru orice client.

Bucuresti, 02.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *