free download 78 travel guides written by experts

OKI Printing Solutions comunica prin 4 ACE

OKI Printing Solutions, unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de soluții de printing, va comunica începând din această lună prin agenția de PR 4 ACE

Contul de comunicare al OKI Printing Solutions va fi gestionat, începând cu această lună, de agenția 4 ACE-pr&publicity. OKI este unul dintre liderii mondiali ai pieței de soluții de printing, concentrându-și întreaga activitate pe oferirea celor mai bune soluții companiilor cu care lucrează, adaptate perfect nevoilor acestora.

4 ACE-pr&publicity va gestiona comunicarea de business a companiei, va comunica noutățile și tehnologiile promovate de companie la nivel global, acoperind activitățile de promovare a produselor OKI în rândul publicurilor vizate și asigurând, totodată, servicii de media relations.

“În prezent, focusul OKI în regiunea EMEA este îndreptat cu precădere către piaţa din România. Aceasta are un potenţial important, asemănându-se într-o mare măsură cu piaţa poloneză, unde OKI este lider de piaţă pe mai multe categorii de produs. Parcurgem rapid câţiva paşi importanţi pentru a ne spori prezenţa pe piaţa locală: un nou distribuitor, un nou manager de distribuţie şi, acum, o agenţie de PR care să amplifice eforturile noastre de comunicare. Suntem încrezători în expertiza agenţiei în acest domeniu şi considerăm că rezultatele colaborării noastre nu vor întârzia să apară”, a declarat Jacek Tarkiewicz, Director Regional de Marketing pentru Europa Centrală şi de Est al OKI Printing Solutions.

”Credem foarte mult în colaborarea cu OKI Printing Solutions. Expertiza agenţiei în domeniul IT&C, dobândită pentru clienţi precum Flanco, Flamingo, Genius, Benq, ne dau încrederea obţinerii unor rezultate adaptate nevoilor noului nostru partener. Suntem nerăbdători să creştem gradul de notorietate al companiei şi al produselor OKI în rândul publicului român, precum şi să sprijinim compania pentru stimularea vânzărilor pe piaţa locală”, a afirmat Elena Olteanu, General Manager for 4 ACE-pr&publicity.

Bucuresti, 20.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *