free download 78 travel guides written by experts

Octavian Iacob, românul care lucrează alături de fratele lui Gérard Depardieu în cea mai nouă producție originală Netflix – Back 2 Back

Octavian Iacob, regizorul român absolvent al New York Film Academy, face parte din echipa de regizori a filmului Back 2 Back, o producție originală Netflix.

Pe platourile de filmare din Constanța, Octavian este alături de nume importante din industria cinematografică și de entertainment precum Alain Depardieu, Florin Piersic Jr., Sandu Lungu (judoka, luptător de arte marțiale mixte și kickboxer român), Ionuț Iftimoaie (kickboxer român) și Eduard Irimia, producătorul filmului și fondatorul Campionatului de Luptă Superkombat.

Pentru filmul Back 2 Back, au fost alese echipe de producție însumând aproximativ 50 de profesioniști din Franța și România, cea din urmă fiind coordonată de către Octavian Iacob. Eduard Irimia și-a dorit colaborarea cu Octavian, considerând că este un tânăr talentat care are nevoie de încredere și experiență.

Octavian Iacob, Back 2 Back, Netflix

“Mă simt onorat să lucrez cot la cot cu nume de referință de pe scena filmului românesc și internațional, și desigur, cu atât mai mult cu cât acesta este produs și distribuit de către gigantul Netflix. După absolvirea New York Film Academy, unul dintre obiectivele mele a fost să învăț de la cei mai buni și să îmi aduc contribuția în această industrie, ridicând nivelul de calitate și profesionalism de la o producție la alta”, a spus Octavian Iacob.

Filmul de acțiune vorbește despre un tânăr talent care luptă în ringuri de box și este descoperit de către Eduard Irimia, iar apoi antrenat de Ionuț Iftimoaie. Antrenorul se dovedește a suferi în secret de o boală, iar de aici lucrurile iau o întorsătură neobișnuită.

Filmul va fi disponibil din vara anului 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *