free download 78 travel guides written by experts

Retailerul online AnveloSHOP.ro își procesează comenzile cu sistemele informatice de la Senior Software

AnveloSHOP.ro, unul dintre retailerii online de top de pe piața de anvelope și jante din România, procesează informațiile și comenzile într-un timp mai scurt și cu o reducere semnificativă a riscului de eroare umană, datorită automatizării operațiunilor din companie. Echipa gestionează resursele cu o eficiență crescută și ia decizii mai bune de business utilizând pachetul de sisteme ERP și BI de la Senior Software.

AnveloSHOP.ro pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de jante și anvelope prin intermediul magazinului online. Investițiile în soluții software i-au permis retailerului să crească productivitatea, să gestioneze cu acuratețe stocurile din locații multiple și să dețină un control mai eficient asupra stocurilor prin automatizarea unor procese de business:
√ Actualizarea stocurilor și produselor în site
√ Importul listelor de prețuri de la furnizori direct în ERP
√ Importul facturilor de achiziție de la furnizori
√ Generarea AWB-urilor.

“Am obținut câștig de timp, indiscutabil. Cele mai importante avantaje rezultate din folosirea sistemelor ERP și Business Intelligence sunt: culegerea centralizată, cu un efort redus, a tuturor datelor importante pentru derularea afacerii și obținerea de rapoarte concludente și în timp real.

Senior Software logo

Nu mai putem să ne dispensăm de aceste soluții. Automatizarea și optimizarea proceselor de comenzi online și procesării acestora, reprezintă un real ajutor și o necesitate în derularea unui comerț online modern, productiv, de calitate și orientat către clientul final”, a specificat Gabriel Tofan, Managing Director AnveloSHOP.ro.

Echipa AnveloSHOP.ro expediază produsele în acceași zi în care sunt plasate comenzile, exceptând zilele cu ninsori abundente și evenimentele de tip Black Friday. În plus, retailerul a obținut o perspectivă clară și corectă asupra afacerii, mulțumită funcțiilor care facilitează generarea rapoartelor necesare, atât direct din ERP, cât și din BI. Totodată, reprezentanții AnveloSHOP.ro au înregistrat o legătură mai strânsă cu furnizorii. Conducerea companiei consideră că cele două sisteme își vor aduce și în viitor contribuția asupra creșterii productivității angajaților și optimizării operațiunilor ce fac referire la comenzile online.

Despre AnveloSHOP.ro

AnveloSHOP.ro este unul dintre jucătorii de top ai comerțului online de anvelope și jante noi. Magazinul online aparține companiei AUTO DIN SRL, din județul Neamț, care deține și AnvelopeMAG.ro. Apărută pe piața din România în 2009, firma înregistrează în prezent o cifră de afaceri de peste 5,6 milioane de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *