free download 78 travel guides written by experts

Oana si Marioara Zavoranu vin astazi in platoul Acces Direct

Imagini în exclusivitate de la nunta lui Pepe cu Oana Zãvoranu!

Oana şi Marioara Zãvoranu vin astãzi în platoul Acces Direct pentru a comenta cea mai mediatizatã nuntã a momentului. Telespectatorii Antena 1 vor afla de la invitatatele Simonei Gherghe culisele nunţii lui Pepe cu Raluca Pastramã. Tot astãzi, pentru prima oarã într-un studio de televiziune, Oana Zãvoranu dezvãluie imagini în exclusivitate de la nunta sa cu Pepe. Nu rataţi o ediţie incendiarã Acces Direct, în aceastã dupã amiazã, de la ora 17.00!

Astãzi, de la ora 17.00, Simona Gherghe îşi întâmpinã telespectatorii cu o ediţie senzaţionalã Acces Direct. Oana şi Marioara Zãvoranu vin astãzi în platoul Acces Direct cu dezvãluiri incendiare din culisele celei mai mediatizate nunţi a momentului. Fosta soţie a lui Pepe vorbeşte în aceastã dupã amiazã despre nunta lui Pepe cu Raluca Pastramã şi tot astãzi, aceasta va dezvãlui în exclusivitate la Acces Direct imagini în exclusivitate de la nunta sa cu Pepe. Nu rataţi o ediţie incendiarã Acces Direct, în aceastã dupã amiazã, de la ora 17.00!

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii accesdirect.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/accesdirect.

Bucuresti, 19.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *