free download 78 travel guides written by experts

Senior Software lanseaza SeniorERP in limba engleza si se pregateste de export

Senior Software face un prim pas în pregătirea sistemului proprietar SeniorERP pentru export, lansând o versiune în limba engleză a acestuia. Decizia a venit ca urmare a creșterii popularității soluției ERP în rândul filialelor de multinaționale din portofoliul companiei, acestea solicitând sistemul și pentru punctele de lucru din alte țări europene. Funcționalitățile specializate pe verticale de piață, tehnologia de ultimă generație și performanțele crescute ale sistemului ERP au determinat până în prezent un număr de 23 de multinaționale să aleagă Senior Software pentru reprezentanțele lor din România.

SeniorERP răspunde cu succes cerințelor specifice unei filiale de multinațională prin posibilitatea de integrare și comunicare rapidă cu sistemele companiei – mamă, gradul ridicat de flexibilitate a soluției la business-ul local și nu numai. Din acest motiv, printre cele 23 de multinaționale din portofoliul Senior Software se numără jucători de top din piața internațională, precum: RIGK – parte a companiei germane RIGK, furnizor de soluții inovatoare de reciclare și sisteme de recuperare a ambalajelor din plastic și materiale plastice rezultate din activitatea comercială sau industrială; Aluplast, reprezentant al concernului Aluplast Germania, producător și distribuitor de sisteme PVC; Ecowater Systems – lider mondial în sisteme de tratare a apei, membru al Berkshire Hathaway Marmon Grup, având sedii atât în SUA cât și în Europa; Phoenix Contact, din Germania, lider mondial în tehnologii de conectare; S&D Pharma – Marea Britanie, distribuitor de top de produse farmaceutice; Roxtec – din Suedia, lider mondial în producția și comercializarea de sisteme modulare de etanșare; Walmark – din Cehia, producător de suplimente alimentare; grupul olandez Akzo Nobel, cel mai mare producător de lacuri și vopsele din lume șamd.

Odată cu lansarea noii versiuni a SeniorERP, acum disponibil și în limba engleză, Senior Software oferă companiilor străine posibilitatea de a lucra cu același sistem ERP, indiferent de locația filialelor sau naționalitatea angajaților, facilitând și accelerând în același timp schimbul de informații între diferite puncte de lucru. Această versiune prezintă și o serie de noi funcționalități menite să aducă SeniorERP la nivelul exigențelor unei multinaționale:
· îmbunătățirea experienței utilizatorului final în lucrul cu aplicația, prin reducerea timpului dedicat înregistrării datelor;
· optimizarea accesului la informațiile dorite prin îmbunătățirea modului de funcționare a filtrelor de căutare;
· posibilitatea utilizatorului de a importa direct din interfața aplicației o gamă largă de entități: produse, parteneri, mai multe tipuri de documente și nu numai.

“Abilitatea de a reacționa la cerințele pieței înaintea competiției, indiferent că este vorba de o piață locală sau internațională, îți permite să te menții în top într-un climat economic extrem de dinamic. Acest lucru este valabil în special în cazul multinaționalelor, unde disponibilitatea și acuratețea informațiilor pe baza cărora se iau decizii au un impact major asupra reprezentanțelor locale, angajaților și indicatorilor companiei în general. Prin urmare este importantă o comunicare clară, corectă și rapidă între filiale și compania – mamă.

Datorită popularității sistemelor noastre în rândul multinaționalelor, am hotărât să pregătim soluția SeniorERP pentru export, în primă fază prin livrarea acesteia în limba engleză. Dorim astfel să oferim noi oportunități de dezvoltare pentru clienții noștri, prin oferirea unei platforme ERP robuste, dar flexibile, cu disponibilitate internațională." declară Lori Haiducescu, Director de Operațiuni al Senior Software.

Mario Niță, Manager General Immergas, cel mai mare producător de centrale termice din Italia, motivează alegerea SeniorERP: „Compania – mamă din Italia beneficiază de una dintre cele mai avansate tehnologic soluții ERP și trebuia să căutam o soluție pe măsură. Am avut libertatea să alegem o soluție locală. Piața s-a dezvoltat acum, există tot mai multe soluții care acoperă o plajă incredibil de mare de funcționalități, însă diferența a fost dată de oamenii alături care urma să lucrez.”

Walmark România, parte a grupului Walmark din Cehia și lider local în piața de suplimente alimentare, a decis implementarea sistemelor oferite de Senior Software datorită beneficiilor imediate pentru management: posibilitatea de a transforma rapid informațiile operaționale în analize manageriale, care să inducă decizii corecte într-o piață competitivă. Deși soluțiile Senior Software au fost confruntate și cu sisteme internaționale, Ana-Maria Mironescu, Director Financiar la Walmark România, declară că "în mod categoric, SeniorERP a fost cel mai apropiat de nevoile noastre curente, lăsând loc și pentru dezvoltări viitoare."

SeniorERP asigură transferul informațiilor între filiale și sediul central, indiferent dacă acestea au sau nu implementat același sistem. Astfel, operarea manuală a datelor este eliminată, ceea ce rezultă într-o acuratețe crescută a acestora și eliminarea riscului de apariție a erorilor umane. “Pentru comunicarea cu sediul central, utilizăm un Wizard dezvoltat de Senior Software, prin care importăm și exportăm datele direct în sistemul utilizat în Polonia. Costurile sunt raportate acum zilnic și vânzările săptămânal, astfel încât cei de la sediul central urmăresc performanțele locale în propriul sistem.“ declară Bartosz Sieroslawski, Director Comercial Koelner, numărul unu în producția și distribuția de sisteme de fixare pentru construcții din Polonia și unul dintre principalii producători în același domeniu din Europa.

Beneficiile obținute de clienții Senior Software în urma implementării SeniorERP demonstrează capacitatea sistemului de a susține atât companii mici, cu viziune, cât și multinaționale aflate permanent într-un proces de extindere, răspunzând cu succes unei varietăți mari de cerințe legate de raportare, eficiență, rapiditate sau posibilități de integrare cu alte sisteme. În acest context, Senior Software a demarat procesul de internaționalizare bazându-se pe experiența acumulată în cele peste 170 de implementări și parteneriatele de succes încheiate cu lideri internaționali din industria de software.

Pentru detalii, accesați www.SeniorERP.ro.

Bucuresti, 19.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *