free download 78 travel guides written by experts

Oameni si companii din spatele unor campanii virale spectaculoase vin la ICEEfest

Evenimentul care transforma Bucurestiul in capitala internetului din Europa Centrala si de Est pentru doua zile are din nou o zi dedicata creativitatii si campaniilor virale spectaculoase.

Mai multe agentii celebre vor veni pe scena ICEEfest sa prezinte culisele unor campanii care aduna zeci de milioane de vizualizari online.

SID LEE – agentia care de 15 ani se ocupa printre altele de campaniile de comunicare ale Cirque du Soleil – realizeaza campanii care exced cu mult granitele Internetului dar care folosesc forta virala pentru a atinge cat mai multi oameni.

Iata cateva exemple: https://www.youtube.com/watch?v=wC8NXbXEorc.

Suedezii de la Akestam Holst vin la ICEEfest sa demonstreze ca nu doar creativii americani sau din Marea Britanie pot face campanii globale cu impact major.

Ei au avut idei precum publicitate outdoor care se transforma digital cand metroul trece pe langa ea //vimeo.com/87648696 pana la idei nebune cum ar fi deturnarea unei parade gay in interesul unui lant de magazine din Stockholm //vimeo.com/85530587 sau chiar transformarea unui om in difuzor viu //vimeo.com/19933145.

Cei de la ACHTUNG! – castigatori ai Webby Awards – vor prezenta ingredientele prin care vizitatorii online pot participa live si extrem de interactiv intr-o cursa reala in urma careia pot castiga masina care alearga pe pista dar si multe alte exemple si idei care forteaza imaginatia //vimeo.com/73795922.

Lor li se vor adauga agentii globale majore precum DigitasLBI care se afla in spatele unor campanii celebre ale eBay, Delta Airlines, Coca Cola sau American Express //www.digitaslbi.com/case-studies.

Pentru prima data la un eveniment in Romania vine cu prezentari si agentia de creatie a Google, ZOO, care creaza idei exclusiv pentru site-urile gigantului industriei online.

ICEEfest este organizat de ThinkDigital, in parteneriat cu Orange. Festivalul a ajuns anul acesta la cea de-a 3-a editie si se va desfasura la Grand Cinema & More din cadrul Baneasa Shopping City, in 12 si 13 iunie.

Cu mai putin de doua saptamani pana la festival, ultimele bilete disponibile se gasesc pe site-ul oficial al evenimentului: www.ICEEfest.com.

Bucuresti, 29.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *