free download 78 travel guides written by experts

PRO TV, prima televiziune din Romania care a realizat un interviu cu Printul Charles

Pro TV este singura televiziune din România care a obţinut un interviu cu Alteţa Sa Regală Prinţul de Wales, aflat recent într-o vizită în România. In cadrul interviului în exclusivitate realizat de Andreea Esca pentru Ştirile PRO TV, Prinţul Charles vorbeşte cu multă admiraţie despre ţara noastră, pe care o vizitează de mai bine de 16 ani.

Alteța Sa a ținut să precizeze faptul că nu există în toată lumea pajiști cu flori sălbatice și păduri atât de frumoase ca în România. În plus, apreciază că aici există foarte multe ferme de mici dimensiuni și consideră că modul în care românii cultivă pământul a dat naștere unor peisaje fenomenale și unei biodiversități uimitoare.

Iubitor al meleagurilor transilvănene, unde deține mai multe proprietăți, moștenitorul coroanei britanice și, fără îndoială, unul dintre cei mai importanți ambasadori al României, a adăugat faptul că apreciază și alte zone ale țării, printre care Maramureș, Bucovina sau Horezu.

În țara noastră, Prințul Charles deține și o fundație pe care a înființat-o în anul 2000, cu scopul de a conserva şi pune în valoare peisajul cultural şi natural din localităţile cu biserici fortificate din Transilvania.

Interviul a fost difuzat la Știrile Pro TV și acum este disponibil pe site-ul www.stirileprotv.ro şi va fi prezentat integral într-o ediţie viitoare a emisiunii „Romania, te iubesc!”

Bucuresti, 29.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *