free download 78 travel guides written by experts

O vacuta rebela, subiect de disputa intre o vedeta autohtona si un grup de indieni

O văcuţă rebelă a devenit recent subiect al unei dispute între o vedetă autohtonă şi un grup de indieni. Considerat animal sacru în India, văcuţa nu a fost tratată cu respectul cuvenit de o vedetă aflată la un eveniment caritabil. Străinii prezenţi s-au simţit insultaţi în momentul în care văcuţa care distrugea totul în jur a fost admonestată şi tratată ca un animal oarecare de vedetă.

Bineînţeles, întrebarea firească ce poate apărea în acest context este ce ar fi căutat o văcuţă la un eveniment caritabil. Răspunsul este unul singur: văcuţa a fost adusă de cineva care a avut de la bun început intenţia să intervină în buna desfăşurare a evenimentului. În spatele acestei operaţiuni a stat tot o vedetă autohtonă. Este vorba despre maestrul farselor, Dan Negru aflat pe urmele victimei sale la “Plasa de stele”.

Pentru noua sa farsă care va difuzată marţi, 4 octombrie, la Antena 1, Dan Negru a apelat la ajutorul unui grup de indieni şi africani care au contribuit la punerea în scenă a unei plase de senzaţie. Pentru a da credibilitate situaţiei, actorii care au colaborat la această farsă nu sunt de naţionalitate română, iar victima este o vedetă autohtonă venită cu bune intenţii la un eveniment caritabil. Pentru a pune în scenă o serie de întâmplări ieşite din comun, un transport de animale a fost adus special pentru această plasă. Marţea aceasta, telespectatorii vor descoperi cine este victima unei situaţii incredibile într-o nouă ediţie a emisiunii “Plasa de stele”!

Bucuresti, 30.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *