free download 78 travel guides written by experts

O nouă „semnătură” pentru a exprima misiunea Sanofi

Sănătatea, ca și viața, este o călătorie. Fiecare dintre noi se confruntă cu suișuri și coborâșuri, mai mici sau mai mari. Pentru unii, aceste dificultăți durează toată viața, pentru alții sunt temporare.

În această călătorie, în calitate de partener pentru sănătate, misiunea Sanofi este să îi susțină pe cei care întâmpină diferite probleme. Peste tot în lume și ori de câte ori poate face o schimbare în bine, Sanofi îi protejează și le vine în ajutor celor care se confruntă cu diverse afecțiuni, pentru a le permite să-și trăiască viața din plin. Această misiune este exprimată de noua deviză Sanofi: „Empowering Life”.

Empowering Life

„Credem că aceste două cuvinte, „Empowering Life”, ilustrează esența a ceea ce reprezentăm noi pentru persoanele ai căror parteneri suntem. Misiunea noastră este orientată cu totul spre cei care, peste tot în lume, se confruntă cu probleme de sănătate și este pusă în aplicare de miile de bărbați și femei din Sanofi al căror scop este să-i ajute să depășească aceste dificultăți” – Olivier Brandicourt, Chief Executive Officer Sanofi.

Sanofi, un partener pe tot parcursul vieții, pentru sănătate

Sanofi protejează și este alături de bărbații și femeile din întreaga lume în această călătorie: îi protejează cu ajutorul vaccinurilor, le alină durerea și suferința cu medicamente inovatoare, are grijă atât de cei care sunt afectați de boli rare, cât și de milioanele de persoane care suferă de o boală cronică. Misiunea Sanofi este de a-i ajuta pe oameni să trăiască mai bine și mai mult.

Pentru mai multe informații despre „Empowering Life” și pentru exemple de cum răspunde Sanofi problemelor de sănătate din întreaga lume, accesați www.sanofi-empowering-life.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *