free download 78 travel guides written by experts

Lecție de nutriție în platoul Observator

Campania ,,Greu în România”, marca Observator, ce combate fenomenul de obezitate infantilă a avut astăzi în platoul de știri un grup de invitați speciali ce au învățat despre nutriția sănătoasă alături de Andrada Popovici. Peste 30 de copiii au fost dornici să afle de ce fructele și legumele sunt aliații de încredere ai unei vieți sănătoase.

Realizatoarea campaniei consideră că lupta contra kilogramelor în plus este o povară cu care cei mici nu ar trebui să se confrunte, de aceea le-a oferit o lecție în platoul Observatorului despre obiceiurile alimentare adecvate, dar și o mică surpriză reprezentativă. Pentru a evidenția cât de importante sunt fructele într-un stil de viață echilibrat, fiecare invitat a primit cadou un rucsac în care se afla un măr. Pe lângă scurta lecție legată de obiceiurile alimentare de bază, copiii au experimentat alături de Andrada Popovici și Mihaela Călin și trucurile meseriei de jurnalist. Împreună au avut șansa să descopere secretele din spatele camerelor de filmat, sau să se afle în postura unui adevărat reporter. Încântarea și curiozitatea lor a fost întâmpinată de echipa de știri, ce i-a condus pe cei mici într-un tur ghidat al platoului, al camerei de producție și de montaj.

Lectie de nutritie in platoul Observator

În această dimineață, micii invitați au fost martorii unei lecții importante, ce îi va ajuta să devină niște adulți capabili să facă alegeri sănătoase. Mai multe detalii despre vizita lor, telespectatorii Antena 1 vor afla începând cu jurnalul orei 16:00, prezentat de Mihaela Călin.

Campania Greu în România, marca Observator, își propune sa crească gradul de constientizare a problemei obezității infantile și, împreună cu autoritățile și specialiștii își dorește să schimbe modalitatea de educare a copiilor și a părinților. Într-un sistem care pare că opune rezistență, demersul Antenei 1 subliniază că sănătatea este o alegere, iar evoluția armonioasă a celor mici trebuie să plece dintr-o conștientizare a părinților și dascălilor. Obezitatea infantilă este o luptă grea, dar și o provocare pe care care societatea trebuie să o depășească.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *