free download 78 travel guides written by experts

O noua legenda a blues-ului la Bucuresti

Blue Moods se pregăteşte de toamnă: Papa George

Event Plus continuă seria de evenimente Blue Moods prin concertul Papa George de pe 20 septembrie, începând cu ora 21.00, la Clubul Ţăranului Român. Evenimentul este al cincilea din seria de “anotimpuri ale Blues-ului” iniţiată de Event Plus şi îşi propune să aducă în premieră în România unul dintre cei mai buni interpreţi din lumea blues-ului.  

Papa George, bluesman, chitarist, vocalist şi compozitor de primă clasă, este aclamat în lumea întreagă pentru pasiunea şi fineţea cu care interpretează blues-ul. Timp de 30 de ani şi-a croit drumul în lumea blues-ului, construindu-şi o reputaţie datorită reprezentaţiilor sale uimitoare in cadrul festivalurilor de blues.

“Este o onoare să îl avem pe Papa George pentru prima dată pe o scenă din România, în cadrul seriei Blue Moods. Publicul iubitor de blues din România este unul matur şi sofisticat şi, sunt convins că sound-ul „special” pe care Papa George îl aduce acestui gen muzical, în special prin uşoarele influenţe rock şi pasiunea interpretării sale, îi va încânta pe cei prezenţi”, a declarat Ioan Big, Head of Design Event Plus.

“Concertul Papa George marchează un nou ciclu de Anotimpuri ale Blues-ului, o serie de evenimente în care Event Plus aduce în premieră nume mari ale blues-ului internaţional. Succesul Blue Moods ne face încrezători că alegerile făcute de Event Plus vin în întâmpinarea cerinţelor iubitorilor şi cunoscătorilor acestui gen”, a declarat Andreea Dumitru, Managing Director Event Plus.

Seria de “anotimpuri ale Blues-ului”, Blue Moods, poartă semnătura Ioan Big, Managing Partner/Head of Design Event Plus, şi îşi propune să aducă în prim plan nume sonore, legende din lumea blues-ului. Event Plus doreşte să aducă în România, o dată la trei luni, cu o frecvenţă menită a respecta anotimpurile,  artişti cu renume internaţional din domeniul blues-ului şi cu un aport unic în ceea ce priveşte calitatea şi complexitatea interpretării. Fiecare dintre aceştia aduc un sound unic acestui gen muzical. Din aceeaşi serie fac parte concertele Sugar Blue, Bob Brozman, Louisiana Red şi Angela Brown.

Bucuresti, 10.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *