free download 78 travel guides written by experts

Vodafone Romania lanseaza noi modele de telefoane mobile: Samsung Omnia si BlackBerry Bold 9000

·    Oferta Vodafone va include Samsung Omnia, in premiera in Romania, la sfarsitul lunii septembrie
·    BlackBerry Bold 9000, disponibil in portofoiul Vodafone in luna octombrie

Vodafone Romania anunta extinderea portofoliului sau de telefoane mobile cu doua noi modele de ultima generatie: Samsung Omnia si BlackBerry Bold 9000.
Oferta Vodafone din aceasta toamna include, in premiera in Romania, Samsung Omnia. Noul model va fi disponibil la sfarsitul lunii septembrie, in magazinele Vodafone din tara, la preturi speciale, care vor fi anuntate in perioada urmatoare.

Samsung Omnia, cu un design inedit, de platina, si finisaje de calitate, ofera totodata utilizatorilor performante multimedia deosebite, la care se adauga serviciile de date mobile de mare viteza, dezvoltate pe tehnologia HSDPA.

Samsung Omnia dispune de un ecran LCD WQVGA de 3.2 inci. Caracterizat drept apogeul tehnologiei digitale, acesta permite vizionarea videoclipurilor si a prezentarilor la rezolutii exceptionale. In plus, noul model include un MultiCodec care recunoaste numeroase formate video, inclusiv DivX si Xvid. Interfata TouchWiz simplifica experienta utilizatorilor. Aceasta raspunde intuitiv la atingeri si la operatiuni de tip „drag & drop”, la care se adauga si o tastatura completa, toate pe ecranul telefonului.

Noul model permite transfer rapid de date, la viteze 3G broadband si beneficiaza de sistemul de operare Windows Mobile 6.1 Professional, oferind un mediu familiar de business persoanelor aflate in miscare, direct pe telefonul mobil: vizualizarea documentelor atasate din e-mail cum ar fi prezentarile PowerPoint, fisierele Microsoft Excel si Microsoft Word, experienta superioara a e-mailului mobil, navigare usoara pe Internet si posibilitatea de a descarca aplicatii adaptate pentru mobil, exact ca pe computer.

Samsung Omnia este dotat cu o camera de 5 megapixeli, care are incluse optiuni precum autofocus, detectia fetei si vedere panoramica. In plus, noul model ofera conectivitate prin Bluetooth, modul GPS incorporat si o memorie interna de 8 GB, care poate fi extinsa datorita slotului pentru cardul de memorie MicroSD.

Pentru clientii de afaceri, dar si pentru utilizatorii care doresc sa fie conectati in permanenta la e-mail, Vodafone Romania ofera, incepand cu luna octombrie, noul BlackBerry Bold 9000. Acesta este primul model BlackBerry compatibil cu tehnologia HSDPA, care ofera cele mai mari viteze de transfer al datelor. Terminalul incorporeaza fuunctionalitati  precum Wi-Fi integrat, camera de 2 megapixeli, cu capabilitati de inregistrare video si zoom de pana la 5x, GPS, memorie flash de 128 MB si memorie interna de 1 GB, care pot fi extinse cu ajutorul slotului SD/SDHC, mesagerie instant si Media Player care permite accesarea unui numar mare de formate audio si video.

Pretul de achizitie si abonamentele pentru noul model BlackBerry Bold 9000 vor fi anuntate in curand.

Bucuresti, 10.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *