free download 78 travel guides written by experts

Ce fac vedetele in ultima zi de viata

Cu ocazia  celui mai asteptat experiment stiintific al secolului: acceleratorul de particule care va recrea conditiile de dupa Big Bang, “Semen cu Ivan” de la ProFM s-au aucat de intrebat vedetele despre “Cat de periculos este experimentul?” si “Cum vor petrece ultima zi din viata?” .

Reprezentatii Hip Hop-ului romanesc, Ombladon si Puya, nu se grabesc sa creada speculatiile presei si nu se arata preocupati de experiment, preferand sa isi petreaca ziua dormind “Au intrat toti in febra cu sfarsitul lumii. Prefer sa  dorm si sa “sforai in ghete”. Daca se intampla ceva nasol inseamna ca ingerul nostru pazitor, doarme si el.” declara Ombladon.

 La fel de neincrezatori s-au aratat si Marius Nedelcu, Calin Goia, Leonard Muha si Connect-R care prefera sa isi petreaca ultima zi din viata intr-un loc frumos alaturi de familie si prieteni. “Nu prea cred in astfel de experimente si sunt destul de credincios sa cred ca doar Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul lumii. In ultima zi din viata as vrea sa-mi vad familia apoi, sa fac dragoste cu iubita mea.” le-a spus Connect-R, DJ-ilor ProFM.

Spre deosebire de baieti, fetele prefera sa nu se gandeasca prea mult la rau. Astfel ca, Gina Pistol, Anda Adam si Alexandra Ungureanu  s-au intristat cand a venit vorba de sfarsit “Din punctul meu de vedere ar trebui sa ne preocupam sa gasim leacuri pentru cancer si alte boli grave. Nu-mi place sa ma gandesc la ultima zi pentru ca mai am multe de facut”, declara Alexandra Ungureanu.

Pentru a se asigura ca nimeni nu va pati nimic, Semen cu Ivan au stat de vorba si cu  Neti Sandu care a facut o analiza clara si concisa “Astrele spun  ca nu se poate intampla nimic rau, asa ca nu va faceti griji! ”, a declarat prezentatoarea Horoscopului de la ProTV.

Alaturi de “Semen cu Ivan” ascultatorii ProFM au parte in fiecare dimineata de luni pana vineri, 6.30-10.00, de muzica buna, informatiile care conteaza, barfele care coafeaza si de “Bomba diminetii” care le aduce 100 Euro pe ora.

Bucuresti, 10.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *