free download 78 travel guides written by experts

O nouă ediție a Atelierelor UMANager are loc pe 5 octombrie 2016

Cea de-a XI-a Atelierele de Leadership Moral UMANanager are loc în data de 5 octombrie, la orele 17.00, în Sala Aula Magna a Universității Româno-Americane (Bd. Expoziției, nr. 1B). Participarea publicului la această conferință este gratuită și se face pe baza înscrierii pe site-ul www.umanager.ro.

Tema acestei ediții a UMANager este ”Valori și cultură organizațională – cum se transformă niște valori autentice într-o cultură organizațională sustenabilă”.

Evenimentul vă propune o discuție interactivă cu trei personalități din lumea de business din străinătate: Daniel Truran, Ralph Blundell și Valerie Davis. Toți cei trei sunt membri ai Ethical Business Building the Future (EBBF), o organizație din care fac parte oameni de afaceri din Europa, inspirați de principiile credinței Bahá’í.

În plus, organizatorii au mai pregătit și o surpriză: cinci persoane dintre cele care vor fi prezente pe data de 5 octombrie la cea de-a XI-a ediţie a UMANager vor avea ocazia să câştige prin tragere la sorţi câte un bilet la Conferinţa EBBF – Building capacity, din 6-9 octombrie, în valoare de 300 €!

Tematicile discursurilor

Daniel Truran: Cum să creezi companii și locuri de muncă pentru care să merite să muncești
Ralph Blundell: Susținerea unei culturi organizaționale sănătoase în ciuda tuturor neînțelegerilor
Valerie Davis: Transformarea Valorilor și Culturii – un model integral

Prezența celor trei speakeri la atelierele din 5 octombrie a fost asigurată cu sprijinul EBBF și a celor patru inițiatori ai evenimentelor UMANager: Dr. Wargha Enayati, Silviu Hotăran, Steven Van Groningen și Septimiu Postelnicu.

Despre invitați

Ralph Blundell este consultant de leadership pentru mari corporații din întreaga lume, facând posibilă dezvoltarea echipelor de senior management și facilitând schimbarea la nivel de sistem. Este un speaker constant la conferințe și evenimente de business și predă la școli de business. Locuiește în Portugalia și este membru în board-ul EBBF.
 
Valerie Davis a lucrat cu lideri din mai multe domenii de afaceri din America de Nord, datorită  rolului de leadership development professional. Și-a început cariera într-o companie globală de telecomunicații, a lucrat cu o firmă de consultanță globală și și-a înființat propria firmă de peste 10 ani. De curând și-a terminat doctoratul în Dezvoltare Umană, studiind modul în care liderii construiesc puterea folosind principiul colaborării.

Daniel Truran este strateg, Social innovator și Director General al EBBF (Ethical Business Building the Future). Este, de asemenea, co-fondator al The Impact Hub Madrid Social Innovation Hub | și Marketing and Events Director la B Lab Europe.

Despre atelierele internaționale EBBF, 6-9 octombrie 2016, București

La începutul lunii octombrie, Bucureștiul devine locul de întâlnire a celor care vor să înțeleagă cum pot dezvolta talentul angajaților și își pot adapta companiile pentru a deveni competitive pe piața locurilor de muncă în viitor. Building Capacity – Dezvoltarea culturii organizaționale, va fi dezbătută la evenimentul care va reuni 14 speakeri internaționali și se va desfășura între 6-9 octombrie, la Hotel Phoenicia.

Evenimentul #BuildingCapacity este organizat de Ethical Business Building the Future (EBBF), o organizație internațională care reunește lideri din zona de business din întreaga lume.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, vizitați site-ul EBBF – //ebbf.org/event/ebbf-international-event-capacity-building/#ebbf.

Despre UMANager

UMANager este un proiect de susținere a eticii în afaceri și de creștere a gradului de încredere a tinerilor întreprinzători în parteneri și în mediul de afaceri autohton. Organizat sub forma unor conferințe și ateliere interactive, trimestriale, susținute de cunoscuți oameni de afaceri și antreprenori care au construit afaceri durabile în România, ajunse la maturitate, sau care au experimentat succesul inclusiv în criză, proiectul își propune să coaguleze o comunitate care să folosească etica în afaceri ca reper în activitatea profesională, adresându-se atât oamenilor de afaceri cât și studenților și liceenilor interesați să-și construiască o carieră în business.

Atelierele de Leadership Moral UMANager este un proiect inițiat de Dr. Wargha Enayati (Fondator al Rețelei Private de Sănătate Regina Maria și al Fundației Policlinici Sociale Regina Maria), Silviu Hotăran (Managing Director GKTI Semper Human), Steven Van Groningen (Președinte și CEO Raiffeisen Bank) și Septimiu Postelnicu (Executive Vice President al Diviziei Global Banking Services a Unicredit Bank).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *