free download 78 travel guides written by experts

O investitie pentru Cresterea Profitabilitatii in 2010: SeniorERP

Compact RB, liderul in distributia de accesorii pentru confectii, decide implementarea SeniorERP. Sistemul specilizat pe distributie, productie si servicii, va facilita o analiza detaliata, in timp real, a factorilor care influenteaza profitabilitatea companiei.

Compact RB are 3 puncte de lucru, 6000 de articole, 1500 clienti si 11 gestiuni, activand pe doua linii majore de business:

   1. importul si distributia de utilaje, consumabile si piese de schimb pentru industria textila
   2. productia si distributia de etichete

Cu o pozitie deja consolidata in piata de accesorii pentru confectii, Compact RB are drept obiectiv cresterea in top cinci furnizori de etichete pentru supermarketuri si importatori.

SeniorERP gestioneaza intregul proces operational si faciliteaza accesul in timp real la rapoarte relevante asupra vanzarilor, cheltuielilor, scadentelor etc.

Pe fondul reducerii preturilor pentru a mentine valoarea vanzarilor, managementul cheltuielilor a devenit o prioritate pentru Compact RB:

“Personal, cred ca noi romanii am fost mereu in criza: creste pretul la benzina, la gaze, la energie electrica etc. Este o lupta pe care o purtam mereu. Eu am decis sa cumpar SeniorERP acum pentru ca mi s-a parut un moment in care realmente trebuie sa fiu mai atenta la cheltuieli. Toata lumea face asta. SeniorERP  la asta ma ajuta in primul rand: sa-mi urmaresc cheltuielile mai bine.“ Carmen Raicu, Director Economic Compact RB

SeniorERP inlocuieste in cadrul implementarii o aplicatie care ingreuna activitatea si care nu functiona la parametrii promisi de vanzator. La acest aspect s-a adaugat rotatia mare a personalului din partea furnizorului.

“O companie care a trecut deja printr-o experienta neplacuta de implementare, este mult mai atenta la servicii, la echipa, la flexibilitatea sistemului. Un manager cu aceasta experienta cauta in furnizorul de ERP un partener.  Clientii nostri imbratiseaza schimbarea si inteleg ca un sistem sau un furnizor slab iti genereaza mai multe cheltuieli decat beneficii.” Daniel Toma, Director General Senior Software

Ca si beneficii imediate urmarite prin implementarea SeniorERP, reprezentantii Compact RB mentioneaza ca si importanta strategica:

·         Integrarea intregului proces de productie, vanzare, cumparare si automatizarea lui;

·         O mai buna posibilitate de analiza si control in timp real;

·         Fluidizarea informatiilor intre departamente;

Flexibilitatea sistemului, profesionalismul echipei si calitatea sistemului sunt cateva dintre motivele care au stat la baza alegerii SeniorERP dintre mai multe sisteme locale si internationale:

“SeniorERP este sistemul pe care l-am preferat, in special pentru profesionalismul echipei. Nu este suficient sa spui ca esti cel mai bun. Trebuie sa te si comporti ca atare, iar acest lucru este vizibil la Senior Software.” Carmen Raicu, Director Economic Compact RB.

Compact RB poate echipa o fabrica de confectii cu toate utilajele necesare si  ii poate furniza accesoriile si piesele de schimb  necesare. In prezent, compania produce si comercializeaza si articole din gama etichetelor autoadezive pe rola sau preimprimate, imprimante pentru astfel de etichete, riboane etc.

Bucuresti, 24.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *