metalshow

O „Vacanta all inclusive” de pomina, acum pe DVD

Cum se apropie vacanța de Paște, “iepurașul” Audio Visual România pregăteşte cinefililor un coş plin ochi cu filme savuroase. Festinul începe pe DVD, cu „Vacanță all inclusive”, o comedie Universal Studios care incită atât simţul umorului, cât şi imaginaţia în cuplu şi planurile turistice. Să nu ziceţi că nu v-am avertizat!

Intriga captivează privitorul de la bun început: văzându-şi căsnicia în pericol, Jason (Jason Bateman) şi Cynthia (Kristen Bell) se hotărăsc să plece în vacanţă într-un paradis exotic pentru a reînvia scânteia din dormitor sau, cel puţin, pentru a se convinge că relaţia lor nu mai are nicio şansă. Oferta vine însă într-un pachet de grup; altminteri, nu şi-ar permite o astfel de vacanţă. Şi uite aşa pornesc o adevărată campanie publicitară pentru a-şi convinge prietenii – alte trei cupluri – să-şi lase baltă toate responsabilităţile pentru ceea ce se anunţa vacanţa vieţii lor: o săptămână de relaxare supremă şi distracţie maximă în Eden, o insulă cu ape turcoaz limpezi, cer azuriu şi vegetaţie luxuriantă, completate, bineînţeles, de şedinţe spa şi cocktailuri irezistibile. Ar mai fi, desigur, un mic detaliu: şedinţele de terapie de cuplu – o nimica toată, mai ales că sunt opţionale.

Şantajul emoţional dă roade şi cei opt prieteni se încolonează spre insula tropicală, pregătiţi pentru cea mai cea dintre vacanţele vieţii lor. Abia acolo află însă că terapia de cuplu nu e deloc opţională, ci chiar foarte obligatorie, dacă vor să beneficieze de pachetul turistic pe care deja l-au plătit. Deşi dezamăgiţi, după câteva pahare se conving că o mică experienţă spirituală zi de zi, la revărsatul zorilor, n-are ce să le facă rău, chiar dacă viaţa burlacilor şi a burlăcițelor din cealaltă parte a insulei pare, după cât se vede (şi se aude!), mult mai palpitantă.

În timp ce Jason şi Cynthia sunt nerăbdători să încerce terapiile de cuplu care le pot aduce, în sfârşit, un bebeluş, Shane (Faizon Love) proaspăt divorţat, nu reuşeşte să ţină pasul cu Trudy, noua lui iubită (Kali Hawk), Joey (Jon Favreau) şi Lucy (Kristen Davis) s-au consolat de mult cu monotonia care le caracterizează relaţia, iar Dave (Vince Vaughn) şi Ronnie (Malin Akerman) află cu stupoare că, de fapt, au probleme sentimentale de care habar n-aveau. Şi acesta este doar începutul unei aventuri introspective, cu şedinţe catastrofale de psihoterapie de cuplu, exerciţii neconvenţionale şi cursuri de yoga tantrică, ba chiar şi o bălăceală cu rechinii – toate sub îndrumarea gurului Marcel (Jean Reno) şi a sex-simbolului Salvadore (Carlos Ponce). Prin ce peripeţii trec cele patru cupluri şi cum se încheie aventura lor exotică aflăm din comedia “Couples Retreat” / “Vacanță all inclusive”, care a fost lider de box office în week-end-ul lansării, cu vânzări de aproape 35 milioane USD.

Filmul se lansează pe DVD împreună cu materiale în exclusivitate: scene tăiate, secvenţe extinse, final alternativ, comentariul regizorului Peţer Billingsley şi al actorului, scenaristului şi producătorului Vince Vaughn, gaguri şi gafe de la filmări. Materialul “Behind the Yoga” prezintă cum s-au pregătit actorii pentru ineditele şedinţe de yoga tantrică, iar “Paradise Found: Filming in Bora Bora” ne face să visăm cu ochii deschişi la propria vacanţă în peisajul mirific din film. În concluzie, iată o comedie de 5 stele all-inclusive, disponibilă pe DVD în hypermarketuri, în magazinele de specialitate şi pe www.mymovie.ro la un preţ recomandat de 49,9 lei. O producţie Universal Studios distribuită de Audio Visual România. Durata filmului: 107 minute.

Bucuresti, 24.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *