free download 78 travel guides written by experts

O ambulanta a fost chemata la filmarea Next Top Model

Vezi ce s-a întâmplat!

Panică la Next Top Model, atât pentru concurente, cât şi pentru mentorul lor, Cătălin Botezatu. O ambulanţă a fost chemată în timpul filmărilor, una dintre fete acuzând dureri în piept şi spate. Toate concurentele urmau să intre la o sedinţă foto într-o cameră îngheţată, la -12 grade, unde în doar trei minute trebuiau să obţină un cadru suficient de bun pentru a le asigura locul în competiţie. Pregătirile nu şi-au mai urmat însă cursul firesc pentru Laura, concurenta care a avut nevoie de intervenţie medicală de urgenţă. Se pare că tânăra ascundea un secret, dezvăluit apoi de sora ei geamănă, aflată şi ea în competiţie.

Concurenta se simţea rău şi cu o seară înainte, însă a preferat să nu vorbească despre acest lucru, durerea acutizându-se dimineaţa. Înainte de a veni ambulanţa, tânăra a încercat să găsească mai multe cauze pentru această stare, între care oboseala, dar şi faptul că nu mâncase mai nimic cu o zi înainte. Sora ei geamănă a dat însă o explicaţie detaliată, menţionând scăderea bruscă în greutate a Laurei, dar şi faptul că în momentul în care se uită în oglindă se vede cu 20 kilograme mai grasă.

“Laura nu se simte bine pentru că ea a avut mai multe kilograme de slăbit decat mine. Noi nu am slăbit special pentru concursul ăsta, şi mâine dacă vom fi eliminate, în continuare vom face asta pentru noi. Iar Laura are o mare problema, când se uită în oglindă, ei i se pare că arată ca atunci cand avea 75 de kilograme” a spus Cristina, sora Laurei.

Laura a povestit despre obsesia ei de a slăbi şi despre cât de greu îi este să renunţe la plăceri fireşti cum ar fi o felie de pepene sau un porumb.

“În situaţia asta am ajuns doar din cauza mea, din cauza obsesiei de a slăbi, datorită faptului că am slăbit foarte mult într-o perioadă foarte scurtă, că efectiv am uitat să mai mănânc. Este foarte greu pentru că a trecut vara şi nu am putut, deşi nu mi-a interzis nimeni, să mănânc nici măcar o felie de pepene sau un porumb fiert. Nu am conştientizat de câtă energie am nevoie de fapt pentru o astfel de zi, adică o zi obişnuită de la Next Top Model care este mult mai lungă decât una normală şi în care se munceşte mult mai mult decât îşi imaginează oricine. M-am axat foarte mult pe ideea că trebuie să mai slăbesc şi am uitat ce era mai important, faptul că trebuie să rezist. Dacă voi slăbi şi nu voi fi capabilă să fac nimic, am slăbit degeaba”

Care a fost opinia lui Cătălin despre participarea Laurei la shooting, proba eliminatorie a ediţiei, dacă a acceptat rugămintea concurentei de a intra în acest test, rămâne de văzut astăzi, de la 20.30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii le vor vedea pe concurente într-o şedinţă foto construită în jurul legendei greceşti a Medusei a cărei privire transforma orice muritor în stană de piatră. Pentru acest shooting, concurentele au avut la dispoziţie maxim trei minute să pozeze într-o cameră îngheţată, la -12 grade. Cadrul a fost unul spectaculos, concurentelor fiindu-le pus la dispoziţie un perete sculptat din gheaţă translucidă.

Bucuresti, 04.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *