free download 78 travel guides written by experts

Numarul de cumparaturi lunare achitate cu cardurile STAR de la BT a crescut cu 230%

● Cardurile STAR au un nou look ●

La 3 ani de la lansare, programul de loialitate STAR, adresat deţinătorilor de carduri de credit de la Banca Transilvania, a adus băncii peste 100.000 de carduri noi. 5.000 de magazine s-au alăturat Băncii Transilvania ca partenere în program, reţeaua devenind astfel una din cele mai puternice din România. Numărul de cumpărături lunare achitate cu cardurile STAR a crescut cu 230% în perioada menţionată, peste 70% din tranzacţii reprezentând în prezent plăţi la comercianţi. Programul STAR înseamnă pentru clienţii Băncii Transilvania cumpărături în rate fără dobândă, dar şi puncte de loialitate.

Gabriela Nistor, Director General Adjunct – Retail Banking, în cadrul Băncii Transilvania, declară: “Programul STAR este un succes, ne-o arată cifrele. Aşa ne-a venit ideea că, la 3 ani de la lansarea programului, este momentul pentru un nou look. Cardurile de credit ale Băncii Transilvania vor purta, în mod natural, numele STAR. Alegerea a fost simplă: chiar clienţii nostri le-au denumit după numele programului de loialitate, ceea ce ne-a demonstrat notorietatea programului derulat de noi. Vor urma campanii cu comercianţi de renume care ni s-au alăturat şi beneficii surpriză pentru cei care au carduri de credit la banca noastră”.

In programul STAR sunt incluse atât cardurile de persoane fizice – STAR Forte, STAR Gold, STAR Platinum – precum şi cardurile de credit destinate persoanelor juridice, dar şi cardul de credit pentru medici şi cel cardul co-branded cu Clubul Rotary.

Cumpărăturile în ţară şi în străinătate, achitate cu cardurile cuprinse în acest program, aduc de fiecare dată puncte de loialitate STAR. Punctele înseamnă bani, fiind sume care pot fi folosite pentru cumpărături la partenerii din program. De asemenea, un beneficiu special este că aceste puncte pot fi făcute cadou sau, în cazul celor care au mai multe carduri de credit BT, punctele pot fi cumulate pe unul dintre acestea. Echivalentul unui punct STAR este 1 leu. În cei trei ani de derulare a programului STAR, clienţii BT care au carduri de credit au acumulat peste 7,5 milioane de puncte de loialitate.

Pe siteul STAR www.starbt.ro sunt prezentate promoţiile şi partenerii programului. De asemenea, reprezintă o modalitate online de înscriere pentru obţinerea unuia dintre cardurile STAR.

Bucuresti, 25.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *