free download 78 travel guides written by experts

Numărătoarea inversă până la Ediţia 16 a BMW Motorrad Days în Garmisch-Partenkirchen a început. Pregătirile pentru cel mai mare festival BMW Motorrad sunt în plină desfăşurare

Bucureşti / Garmisch-Partenkirchen. BMW Motorrad oferă încă o dată comunităţii internaţionale de posesori de motociclete BMW un program foarte variat, în ton cu gama variată de modele şi multitudinea de personalităţi din comunitatea moto.

BMW Motorrad Days începe pe 1 iulie şi va ţine trei zile, timp în care vor fi sărbătorite motocicletele, libertatea şi momentele speciale din comunitate, precum şi oportunitatea de a trăi în concordanţă cu cel mai pur stil bavarez.

Organizatorii au venit cu o muţime de idei şi pentru acest an. Nucleul activităţilor va presupune numeroase sesiuni de test ride pe stradă şi în off-road, având la dispoziţie întreaga gamă de motociclete. De asemenea, vor fi disponibile ture organizate în peisaje aparte, în pădurile Bavariei. Pentru cei ce nu posedă încă un carnet de conducere valabil, BMW Motorrad pune la dispoziţie sesiuni de învăţare sub atenta supraveghere a instructorilor acreditaţi.

BMW Motorrad Days nu ar fi un eveniment complet fără paradele specifice: Parada Principală are loc sâmbătă, la 12:30 (cu formare de la ora 12:00); Parada Clasicelor, având în prim-plan motociclete BMW din istoria brandului, are loc duminică la 12:00.

Referitor la acelaşi subiect, al clasicelor, focusul evenimentului din acest an din Cortul BMW Classic este pe tema “Performanţă. În toate disciplinele. ” Studiul de design BMW R5 Hommage poate fi admirat în acest cort, de asemenea – este motocicleta ce a debutat în cadrul Concursului de Eleganţă Villa d’Este, pe malul lacului Como. Invitatul special în Cortul BMW Classic este legenda motorsportului Helmut Dähne, care va acorda autografe şi va participa la discuţii cu vizitatorii.

Competiţia Boxer Sprint la o aruncare de prăjină: în colaborare cu MC Augsburg, echipa Glemseck 101 şi revista moto MO, o nouă ediţie a competiţie Boxer Sprint, în care motocicletele cu 2 şi 4 supape vor lupta umăr la umăr, va avea loc sâmbătă la ora 15:00 pe St.-Martin-Straße.

Pentru prima dată în istoria evenimentului, va exista un Cort GS Trophy: prezentând o expoziţie cu toate evenimentele desfăşurate până acum, acest cort este de asemenea şi centru de informare, respectiv contact pentru pasionaţii de off-road sau foşti participanţi la GS Trophy. Echipa câştigătoare a ediţiei din 2016, precum şi prima echipă feminină ce a participat la GS Trophy vor fi de asemenea prezente în acest cort.

Acţiune din plin în Arena: stunt rider-ul Mattie Griffin va încânta publicul cu manevre spectaculoase realizate în şaua motocicletei sale G 310 R.

Team Ritzmann Motorsport a pregătit un spectacol de drift, iar pe lângă toate acestea vor fi disponibile numeroase momente de Lifestyle Action.

Nici fotbalul nu a fost uitat şi va avea zona lui dedicată în cadrul evenimentului.

BMW Motorrad Motorsport va prezenta camionul oficial pentru transportul la competiţii, iar numeroşi eroi ai circuitului vor fi disponibili pentru autografe şi interviuri.

Satul Custom nu este doar despre tatuaje şi bărbi impresionante: vor fi prezenţi oameni noi, ateliere noi de custom, declinări speciale are modelelor din gamă, precum şi legendarul Motodrom – cel mai vechi spectacol de tip wall-of-death din lume.

Aventurieri prezenţi în Cabana US: Michael Martin, Henning Bützow, Dylan Samara Wickrama şi mulţi alţii vor povesti despre fascinantele lor călătorii şi despre experienţele trăite de-a lungul acestora.

Lista de VIP-uri poate continua, cei de mai jos fiind doar o parte dintre confirmări: Hannes Jaenicke, Lisa Tomaschewsky, deţinătorul recordului pentru cel mai lung wheelie pe gheaţă Robert Gull, Sabine Holbrook, Valerie Thompson, Maria Costello, temerarul Squash Falconer, artista tattoo Makani Terror, desenatorul de benzi desenate Riccardo Burchielli, pilotul şi câştigătorul la Isle of Man TT Ian Hutchinson şi mulţi alţii …

De asemenea, participanţii pot lua parte la petreceri, focuri de tabără şi concerte de muzică în aer liber.

Petrecere înainte de petrecere: încă o dată, la Muzeul BMW din Munchen va avea loc un Warm-up Party joi, 30 iunie, începând cu ora 19:00. Ulterior, evenimentul se va muta în Garmisch: corturi uriaşe, halbe de bere şi concerte live. Bogus Brothers (vineri) şi Blechblos’n (sâmbătă) vor fi responsabili cu atmosfera în Cortul Party. La Motodrom, atmosfera va fi una rock’n’roll, cu Desperado5 (vineri) şi Ricky Rocket and the Phantoms (sâmbătă). Trupa americană Dreirad şi DJ Robert vor fi responsabili cu distracţia în Cabana US vineri. Sâmbătă, DJ Robert va face pereche cu Rock Wave.

Pentru cei ce vor altceva, Byron va cânta la un foc de tabără atât vineri, cât şi sâmbătă.

Muzică înainte de culcare şi muzică înainte de micul dejun: duminică dimineaţă, formaţia Metropolitan Jazz din Praga va oferi un recital de jazz pentru micul dejun din beer garden.

Pe Action Stage, fanii vor putea să-şi construiască propriul scenariu de vis. Având la dispoziţie un BMW G 310 R şi o placă de longboard, vizitatorii îşi pot alege fundalul favorit pentru uriaşul ecran verde din fundal. Diverse peisaje urbane au fost desenate de artişti cum ar fi Felipe Pantone (Valencia, Spania), Low Bros (Hamburg, Germania) sau Cyrcle (Los Angeles, Statele Unite ale Americii). Aceste imagini pot fi printate imediat sau transmise în format digital cu un mesaj special din partea BMW Motorrad Days.

Salonul Social Media este spaţiul relaxant de unde poţi distribui online ştiri, imagini sau filme. Pur şi simplu foloseşte hashtag-ul #bmwmotorraddays sau postează-le pe facebook.com/BMWMotorrad. În acest fel, chiar şi cei absenţi de la eveniment pot fi acolo prin intermediul următoarelor canale: Facebook, Twitter, Youtube, Instagram, Snapchat şi Google+. Pur şi simplu caută “BMW Motorrad” pe aceste canale.

Cazarea este disponibilă în aer liber: un camping uriaş este disponibil în apropierea locaţiei evenimentului, acoperind o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi – cu toate utilităţile incluse pentru vizitatori (7,5 € / cort pentru weekendul evenimentului).

… BMW Motorrad Days: activităţi pentru toată lumea! Va fi legendar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *