free download 78 travel guides written by experts

„Si eu voi fi tata, nu pot sa privesc indiferent drama unor copii”

Incarcat de premii, Bogdan Vladau a mers acasa la baietelul pentru care a jucat la „Roata Norocului”

Bogdan Vladau s-a alaturat si el caravanei cu premii „Roata Norocului” si a mers, alaturi de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi,  acasa la Bobi Antonio, baietelul pentru care a jucat in cel mai iubit show-concurs al momentului.

Cazul micutului de 12 ani, care traieste impreuna cu familia sa in conditii greu de descris, l-a impresionat profund pe Bogdan Vladau.

Bobi locuieste cu mama sa, fratii si un verisor in doua camere din BCA, construite pe o movila de pamant, intr-un cartier sordid de la marginea Bucurestiului. Nu au apa curenta, iar in loc de pardoseala sau covoare, au pamantul de sub picioare.

Antrenamentele de fotbal din cadrul Scolii Sociale sunt printre putinele bucurii ale lui Bobi. Baiatul isi doreste sa devina un mare fotbalist, iar talentul sau si dedicarea ii sunt aliatii lui in implinirea acestui vis.


„M-a cutremurat sa vad in ce conditii locuiesc acesti oameni. Poti sa te nasti cu talent si sa mori cu speranta, in Romania. M-as fi bucurat sa putem face mai mult pentru acesti copii. Sper ca soarta acestui baietel sa se schimbe in bine!”, a spus Bogdan Vladau dupa aceasta intalnire.

„Astfel de cazuri ma impresioneaza profund. Si eu voi fi tata, nu pot sa privesc indiferent drama unor copii. S-ar putea sa va dau vestea ca vi fi tata anul viitor.  Imi doresc trei copii si as vrea ca primul sa fie fetita”, a adaugat acesta.

Bucuria lui Bobi si a familiei acestuia a fost uriasa cand echipa de la „Roata Norocului” a inceput sa descarce premiile. Telefonul mobil, televizorul, aragazul, frigiderul si alte aparate electrocasnice atat de  utile familiei lui Bobi au fost primite cu zambete si cu promisiunea ca Bobi isi va continua antrenamentele pentru a deveni un mare fotbalist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *