Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Novensys introduce in portofoliu Toughpad FZ-M1, cea mai subtire si usoara tableta rigidizata

din lume

Novensys introduce în portofoliu Panasonic Toughpad FZ-M1, prima tabletă fanless complet rigidizată cu Windows 8.1 Pro si processor Intel® CoreTM i5 vProTM de generația a 4-a. Noua tabletă combină mobilitatea cu robustețea și design-ul business-oriented, creând astfel cea mai subțire și ușor de folosit tabletă rigidizată de 7 inch de pe piață.

Creată pentru munca de teren, tableta Toughpad FZ-M1 este în același timp un înlocuitor mai performant al echipamentelor de tip PDA învechite în logistică, transporturi, retail, producție, administrație publică și servicii de urgență.

Prima tabletă de 7 inch fanless cu Intel® CoreTM i5

Designul fanless Toughpad FZ-M1 este posibil datorită procesorului Intel® CoreTM i5-4302Y vProTM ce oferă performanță excepțională la un consum foarte mic, menținând astfel generarea căldurii la minimum. Tableta are 4GB RAM (8GB opțional) și 128 SSD (256GB opțional).

Cântărind doar 540g, cu o grosime de 18mm, Toughpad FZ-M1 oferă o configurație extreme de flexibilă, echipamentul putând fi configurat în funcție de tipul afacerii și se poate transforma dintr-o simplă tabletă într-un echipament mobil dedicat aplicațiilor verticale. Opțiunile de comunicare cuprind: 4G, GPS și antenă externă. Tableta are și un modulul integrat de conectivitate cu echipamente externe cu următoarele opțiuni: Mini-Serial, LAN, NFC, cititor de Smartcard, cititor coduri de bare 1D/2D, UHF RFID și baterie hot swap. Ca opțiuni standard, Toughpad FZ-M1 include USB 3.0, Micro SD, port pentru căști, alimentare și microSIM.

Dotată cu sistemul de operare Microsoft Windows 8.1 Pro, clienții business pot profita de cele mai noi îmbunătățiri referitoare la funcționalitățile de utilizator cât și beneficiile enterprise ale Windows 8.1 Pro.

Tableta poate fi utilizată împreună cu soluțiile proprii pentru mangementul depozitelor (Novensys for Warehouse), gestiunea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar (Novensys for Assets), citirea contoarelor (Novensys for Meter Reading), poate extinde în teren funcționalități direct din soluțiile de gestiune a resurselor (Dynamic Anywhere, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX), retail (LS Retail) și mai ales pentru vizualizare de rapoarte pentru managerii activi pe teren (construcții, producție, servicii profesionale și utilități).

În România, tableta Toughpad FZ-M1 este disponibilă din februarie 2014 începând de la 1.599 euro.

Bucuresti, 13.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *