free download 78 travel guides written by experts

Giuliana Rancic de la E! a purtat la Globurile de Aur o rochie creata de romanca Lorena Sarbu

Gala de decernare a Globurilor de Aur, care a avut loc duminică, 12 ianuarie, la Los Angeles, deschide sezonul premiilor importante din cinematografie din 2014.

În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, de la ora 1.00, Giuliana Rancic și Ryan Seacrest au relatat în direct de la Los Angeles, în cadrul show-ului LIVE FROM THE RED CARPET: GALA GLOBURILOR DE AUR 2014, surprinzând sosirea vedetelor pe covorul roșu. De la interviuri amănunţite cu cei nominalizaţi până la invitaţii speciali care au prezentat diverse premii, acest program este o defilare mondenă înainte de decernarea premiilor, pe care nu trebuie să o rataţi!

E! va relua acest show plin de strălucire și azi, 13 ianuarie, de la orele 16.00, 18.00, 20.00 și respectiv 22.00.

Giuliana Rancic, vedeta E! care a prezentat, alături de Ryan Seacrest, LIVE FROM THE RED CARPET: GALA GLOBURILOR DE AUR 2014, a purtat o rochie de culoare vișinie, cu aplicații florale în nuanțe de roșu și vișiniu, creată de o româncă: Lorena Sârbu. Numele acesteia este din ce în ce mai cunoscut la Hollywood, multe vedete alegând creațiile sale pentru aparițiile pe covorul roșu. Lorena Sârbu s-a născut la Timișoara, iar după 1990 a plecat în Statele Unite, a studiat la Chicago și în prezent locuiește la Los Angeles, iar creațiile sale sunt foarte apreciate și se vând în lanțuri de magazine de prestigiu din Statele Unite.

Pentru a afla mai multe detalii despre ținutele purtate de vedete la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur urmăriți emisiunea Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2014, difuzată marți, 14 ianuarie, de la ora 22:30, la E! O ediție dedicată Globurilor de Aur, în care Joan Rivers și echipa sa – Kelly Osbourne, Giuliana Rancic și George Kotsiopoulos – vor trece în revistă ţinutele reuşite sau mai puţin reuşite de la ceremonia din acest an.

Așadar, nu uitați: marți, 14 ianuarie, de la ora 22:30, E! va difuza Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2014.

Bucuresti, 13.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *