free download 78 travel guides written by experts

Noutatile lunii martie la AXN

AXN

· Sezon nou – Sherlock – sezonul 3 din 22 martie, sâmbăta, de la 21:00

Au trecut aproape doi ani de când Sherlock Holmes a dispărut, aparent după o sinucidere violentă, la finalul sezonului al doilea, iar de-atunci, întrebarea de pe buzele tuturor este: cum de a supravieţuit? Răspunsul îl aflăm odată cu întoarcerea celui mai prolific detectiv londonez în cel de-al treilea sezon Sherlock.

Episodul 1

Primul episod al noului sezon, The Empty Hearse, reia povestea la doi ani distanţă de la finalul celui de-al doilea sezon. Dr. John Watson are un nou loc de muncă, o nouă poveste de dragoste şi un viitor confortabil la care să se gândească. Dar Londra se află sub ameninţarea unui atac terorist îngrozitor, iar Sherlock Holmes se pregăteşte să revină dintre morţi, cu toată drama aferentă.

Episodul 2

În cel de-al doilea episod, The Sign of Three, Sherlock trebuie să facă faţă unei provocări uriaşe: să ţină discursul Cavalerului de onoare la nunta lui John. Dar nimic nu este precum pare – pericolul de moarte pândeşte la recepţie şi, foarte posibil, unul dintre invitaţi nu va apuca dansul mirilor.

Episodul 3

În episodul final al noii serii, His Last Vow, cazul unor scrisori pierdute îl pune pe Sherlock Holmes în conflict cu Charles Augustus Magnussen, un maestru al şantajului şi singurul personaj pe care Sherlock îl detestă cu desăvârşire. Dar cum ataci un adversar care cunoaşte slăbiciunile tuturor oamenilor influenţi din Occident?

Cu: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Mark Gatiss

· Sezon nou – Crimele din Sandham / Sandham Murders – sezonul 2 din 18 martie, marţea, de la 21:00

La finalul cursei de yachting Round Gotland Race, Oscar Juliander şi echipa sa se întorc victorioşi după câştigarea cupei, către Sandhamn. Dar, pe drum, Oscar se prăbuşeşte, împuşcat în piept. Cazul de omucidere este desemnat detectivului Thomas Andreasson. Oscar Juliander este un avocat faimos, specializat în cazuri de insolvenţă şi faliment, dar şi vice-preşedintele Royal Swedish Yacht Club. Intriga se complică în momentul în care un alt membru al clubului de yacht este ucis.

Cu: Jakob Cedergren, Alexandra Rapaport

· Serial nou – Spartacus – sezonul 2 din 6 martie, în fiecare joi, de la 22:00

Noul sezon pune în prim plan personajul Gannicus, maestru în mânuirea sabiei, dar şi în vicii, vinul şi femeile fiind preferate. Casa lui Batiatus este în plină extindere, iar Batiatus se pregăteşte să îi ia locul tatălui său, indiferent prin ce metode. Alături de soţia lui, Lucreţia, va înşela poporul, pentru a pelua puterea.

Cu: Dustin Clare, Lucy Lawless, John Hannah

AXN White

· Serial nou Ultima paradă/Parade’s End, sezonul 1, din 25 martie, în fiecare marţi, de la 20:10

Mini-seria Ultima paradă din cinci episoade este adaptarea nuvelei cu acelaşi nume, de Ford Madox Ford. Un triunghi amoros ia naştere între aristocratul conservator Christopher Tietjens, soţia sa răzbunătoare, Slyvia şi tânăra sufragetă Valentine Wannop, în focurile Primului Război Mondial, într-o Europă pe care de a se schimba complet. Christopher pleacă la luptă în Franţa şi o lasă în urmă pe Sylvia, un fiu care este posibil să nu fie al lui şi pe Valentine. Dilema este apăsătoare: să rămână cu frumoasa, dar manipulatoarea Slyvia sau să se cufunde în dragostea pentru Valentine.

Cu: Benedict Cumberbatch, Rebecca Hall, Rupert Everett

AXN Black

· GT Academy, din 25 martie, marţea, de la 19:25

Puneţi-vă centura, fani Gran Turismo! Competiţia anuală adună la fiecare ediţie, sute de mii de înscrieri, într-o cursă ce transformă gamerii profesionişti în piloţi adevăraţi. Concurenţii, pasionaţi de jocuri video şi viteză, sunt supuşi unor provocări dure, mentale, fizice şi de abilităţi, iar la finalul săptămânii de concurs, doar unul singur devine pilot profesionist Nissan. Cele patru episoade exclusive de pe AXN din această primăvară surprind emoţiile participanţilor la ediţia europeană şi cursa către titlu a câştigătorului.

AXN Spin

· iTunes Festival 2013, din 1 martie, sâmbăta, de la 22:05

iTunes Festival este un festival londonez anual de muzică, ce durează o lună întreagă, cu zeci de concerte în luna septembrie.

Urmăriţi-i în concert, pe AXN Spin, în luna martie, pe Lady Gaga, Kings of Leon, Robin Thicke şi Justin Timberlake!

Filmele de week-end, pe AXN

Cum v-a obişnuit, AXN difuzează vinerea şi sâmbăta câte un film mult îndrăgit:

18:25

Cavalerii mesei rotunde – FIRST KNIGHT

15-Mar

18:30

Omul-păianjen II – SPIDER-MAN II

29-Mar

Bucuresti, 14.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *