free download 78 travel guides written by experts

Noutati in programarea platformelor mobile – Programatica 2012

Agora Group va organiza joi, 28 iunie 2012, o noua editie a conferintei Programatica 2011 – Mobile Platforms,la Hotel Intercontinental, sala Rapsodia, incepand cu ora 9.30.

La fel ca in anii trecuti, Programatica 2012 isi propune sa puna fata in fata dezvoltatorii si comunitatile acestora din Romania, astfel incat acestia sa afle ultimele noutati, strategiile si directiile de evolutie, sa poata face o comparatie directa intre diferitele platforme de dezvoltare, sa aleaga cea mai potrivita platforma pentru aplicatiile pe care intentioneaza sa le dezvolte, sa faca schimb de experienta si de idei.

Cei prezenți la eveniment vor afla cele mai noi informatii despre: Platforme Smartphone (Android, iOS, BlackBerry OS, webOS, Windows Phone 7) si unelte de suport, biblioteci si compilatoare, App stores si modele de distributie, Mobile cloud computing si Mobile Web (HTML5, MobileAjax, Mobile Flash, J2ME etc), Publicitate mobila (publicitate targhetata, recomandari bazate pe locatie etc) si vor putea lua parte la o serie de workshop-uri interactive. Prezentarile pe aceste teme vor fi sustinute de catre reprezentantii companiilor Intel, mReady si de invitatul de onoare Todi Pruteanu, reprezentant ANIS.

In toamna acestui an Agora Group anunta organizarea unei noi editii Programatica, de aceasta data dedicata solutiilor pentru platforme Enterprise.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media: Androider, Ziare.com, MyJobs.ro, Business24.ro, Hit.ro, MediaIQ, IT Trends, Digital Trends, AgoraNews, MediaLook, PRwave si PRwave Directory. Alti parteneri: Indaco Systems, iNES, DigiSign, ARIES, ANIS, BVMW, CIO Council, Byblos.

Aflati mai multe detalii despre Programatica 2012 la www.programatica.ro.

Bucuresti, 27.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *