Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Miele da startul campaniei de colectare a doua tone de haine

pentru copiii nevoiasi, in parteneriat cu Crucea Rosie Romana

· Obiectivul campaniei umanitare este de a colecta cel puţin două tone de haine pentru copiii din centrele de plasament din Bucureşti şi Ilfov
· Donaţiile de haine pot fi făcute în showroom-ul Miele din Otopeni în perioada 27 iunie – 31 iulie
· Hainele vor fi spălate, uscate şi călcate cu ajutorul echipamentelor Miele

Compania Miele România dă startul campaniei umanitare de colectare de haine pentru copiii nevoiaşi din centrele de plasament din Bucureşti şi din Ilfov. Derulată la iniţiativa Miele, în parteneriat cu Crucea Roşie Română, campania vizează colectarea a cel puţin două tone de haine în perioada 27 iunie – 31 iulie şi se adresează instituţiilor de invăţământ (şcoli şi grădiniţe), organizaţiilor, dar şi persoanelor care vor să participe la această acţiune. Hainele vor fi spălate, uscate şi călcate cu ajutorul echipamentelor profesionale Miele, înainte de a fi donate către centre.

Miele s-a adresat până acum părinţilor şi profesorilor din şase grădiniţe şi şcoli, invitându-i să ofere hainele care sunt în stare bună. În acţiunea umanitară s-au înscris până în momentul de faţă American International School of Bucharest, British School, Grădiniţa Zece, Grădiniţa Ioanid, Grădiniţa Kid Time şi Greek School.

“Oricine poate veni la sediul nostru din Otopeni să aducă haine pentru copiii nevoiaşi, nu doar instituţiile de învăţământ care au dat curs deja invitaţiei noastre. Dorim să strângem cel puţin două tone de haine până la sfârşitul lunii iulie”, a declarat Ioanna Balogianni, Product Manager Miele.

Miele a dezvoltat campanii similare în Grecia şi în Cipru. În 2011, şapte tone de haine au fost colectate în magazinele exclusive Miele şi în lanţurile de magazine electrocasnice partenere Miele, iar acestea au fost donate către anumite biserici şi ONG-uri precum "Hamogelo tou Paidiou" ("The Children’s Smile"), care sprijină copiii şi familiile nevoiaşe. În aprilie 2012, Miele a colaborat pentru prima oară cu Crucea Roşie în Cipru, reuşind să colecteze aproximativ trei tone de haine de la şcolile primare din Lefkosia (Cipru).

“Am început în Grecia, am continuat în Cipru şi, acum, ne implicăm într-o acţiune similară în România pentru că vrem să oferim cât mai mult ajutor şi solidaritate celor din jurul nostru. Am înţeles să realizăm acest lucru prin a pune experienţa noastră de 111 ani în producţia de maşini de spălat în sprijinul acţiunii derulate de Crucea Roşie Română. Rezultatele obţinute până acum ne dau speranţa că şi în România vom reuşi să implicăm cât mai mulţi oameni în această campanie”, a declarat Ioanna Balogianni, Product Manager Miele.

Hainele pe care le va strânge Miele în România vor fi donate de către Crucea Roşie Română copiilor din centrele de plasament din Bucureşti şi Ilfov. Primul centru de plasament care va primi donaţia de haine va fi Centrul Sfântul Spiridon din Sectorul 4 Bucureşti, unde sunt instituţionalizaţi 90 de copii cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani.

„Am fost încântaţi de iniţiativa civică a Miele şi credem că implicarea companiilor private în comunitate are un rol semnificativ pentru vieţile oamenilor. Le mulţumim partenerilor noştri pentru gestul de responsabilitate socială de care dau dovadă şi sperăm ca acest proiect să ajute cu haine un număr cât mai mare de copii din centrele de plasament din Capitală”, a declarat Ioan Silviu Lefter, directorul general al Crucii Roşii Române.

Hainele colectate în showroom-ul Miele vor fi spălate, uscate şi călcate cu aparate şi soluţii de curăţare profesionale Miele de către curăţătoria ecologică Euroservice Technology, echipată cu aparate Miele.

Miele a produs, în anul 1901, prima maşină de spălat din lume cu o cuvă din lemn pentru uz casnic, pe care a denumit-o Hera. De atunci, Miele a continuat să inoveze constant pe acest segment prin intermediul produselor sale, precum cuva unică Miele tip fagure, alături de soluţiile complete de îngrijire şi întreţinere a hainelor, fiind singura companie care furnizează un sistem complet de spălare, de la maşini automate de spălat rufe, la uscătoare cu tambur, calandre de călcat şi o gamă largă de detergenţi şi produse de curăţare pentru maşinile de spălat.

“Vrem să punem toată această experienţă de care dispunem, precum şi soluţiile dezvoltate în tot acest timp, în sprijinul şi suportul acţiunii de colectare a hainelor pentru copiii nevoiaşi”, a declarat Theofilos Romaios, Sales & Administration Manager Miele România.

Implicarea companiei germane în acţiuni umanitare va continua printr-o serie de iniţiative umanitare: “Acesta este doar începutul. Este o onoare să-i sprijinim pe cei care au nevoie de ajutorul nostru şi dorim să continuăm demersul cu acţiuni noi şi în a doua parte a anului”, a declarat Theofilos Romaios.

Bucuresti, 27.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *