Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Noul record HWBOT

ASRock ‘Fatal1ty X79 Professional’ a realizat cel mai mare scor PCMark 05 din lume – 55334 de puncte.

Trecand la o noua generatie de overclocking alaturi de seria imbatabila de placi de baza X79 Overclock KING, producatorul numarul trei al lumii de placi de baza, ASRock Inc., anunta cu mandrie ca pe platforma Sandy Bridge-E Intel cu procesor Core i7 3960X s-a efectuat overclocking de pana la 5.4 GHz si a creat 55334 de puncte, cel mai bun rezultat PCMark 05, cu placa de baza ‘Overclocking Genius’ a companiei – Fatal1ty X79 Professional.

HWBOT, organizatia mondiala de clasament overclocking care este deschisa publicului pentru incarcarea rezultatelor excelente de overclocking. Media IT consacrata din Hong Kong, HKEPC, a inscris cel mai bun rezultat PCMark 05 cu 55334 puncte pe 15 aprilie pe HWBOT cu placa top-end ASRock X79 Professional, placa VGA SAPPHIRE 7970 DUAL X, memoria CORSAIR DOMINATOR GT (CMGTX8) ) 4 x 2GB 2400 si tehnologie RAID cu 8 x SSD CORSAIR FORCE GT.

Managing Supervisor al HKEPC OC Laboratory Department, Mad Tse, a comentat “Onorurile acestei realizari vor reveni de asemenea catre echipa remarcabila R&D de la ASRock. Multumim pentru furnizarea a 4 versiuni personalizabile BIOS in ultimele 3 zile. Niciodata nu am mai primit acest fel de serviciu de performanta! Voi mentiona, cu placile de baza premium si noul serviciu standard, sa beneficiezi de overclocking excelent de la placa de baza ASRock nu a fost vreodata mai usor.

Directorul Departamentului de Performanta RD, William Yu, a spus “ASRock este incantata de aceasta opera de arta! Pentru a obtine cele mai bune performante RAID, am lansat BIOS-ul special ce optimizeaza secventele datelor ale interfetei PCI Express! BIOS-ul permite de asemenea optimizarea CPU-ului pentru sustinerea cantitatilor excesive de overclocking.”

Mai sus: Captura de ecran prezinta in mod evident scorul incredibil 55334 in textul PCMark 05. Superb! Fara indoiala acesta este cel mai bun record pe care l-am vazut.
(//www.hwbot.org/submission/2273908_cherv_pcmark_2005_core_i7_3960x_49243_marks/)

Overclocking-ul de performanta incepe cu o placa de baza stabila si bine echipata. Prin adoptarea racirii pe azot lichid (LN2), Fatal1ty X79 Professional poate pastra o temperatura de -57 oC si poate lucra cu sistemul in mod stabil la viteze de 5.4GHz. Stabilitatea creeaza fapta miraculoasa. Cu setarile BIOS optimizate, per total sistemul este suficient de stabil pentru crearea celui mai mare scor PCMark 05 de 55334 puncte. In plus, sistemul permite functionarea tuturor programelor texting ce pot rezista pana la 16 ore fara a esua.

Mai sus: CPU-Z este ideal pentru urmarirea clock-urilor. Acesta demonstreaza cat de excelent a fost Intel Core i7 3960X. Clock-urile au ajuns nemaipomenit la 5.4GHz cu placa de baza X79 Professional.

Placa de baza Fatal1ty X79 Professional a fost echipata cu componente de calitate si unelte software usor de utilizat pentru a oferi cele mai puternice performante de overclocking. Specificatiile hardware evidente includ Premium Gold Caps, Digi Power, design 16+ 2 Power Phase, etc. Software-ul special introdus este EZ OC de la ASRock. Este un tool de overclocking usor de utilizat ce ofera ajustari bune de overclocking incepand de la 5.2 GHz. Dupa overclocking la 5.2GHz, utilizatorii pot mari cu usurinta viteza CPU la 5.4GHz. Cu software-ul EZ OC, overclocking-ul a devenit un proces cu aproape un buton.

Pentru a intampina puterea dezlantuita a platformei, tot ce trebuie este sa faci este sa construiesti un PC puternic cu componente ideale. Datorita parteneriatului dintre HEKPC, ASRock, Corsair si Sapphire!

Pentru mai multe informatii, vizitati:
//www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Fatal1ty%20X79%20Professional.

Bucuresti, 25.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *