free download 78 travel guides written by experts

Noul Comitet Director ADC*RO

Ema Prisca a fost realeasă președinte al Art Directors Club România (ADC*RO) și îi are alături, în noul Comitet Director, pe Ștefan Vasilachi, Head of Art Direction Geometry Global, și pe Andrei Borțun, membru fondator ADC*RO și CEO Millenium People.

“Le mulțumesc colegilor mei din ADC*RO pentru încrederea arătată.

Munca, contribuția omului de creație, fie el director de creație, copywriter sau art director, la procesul de comunicare, este de neînlocuit. Fără omul de creație nu există advertising, nu există branduri. Iar importanța aportului lui trebuie să se reflecte și în statutul pe care îl are în cadrul industriei de comunicare. Ne propunem să facem mai puternic și mai vizibil statutul omului de creație și să continuăm, chiar să amplificăm activitatea educațională, pe care ADC*RO o dezvoltă de la începutul existenței sale”, declară Ema Prisca.

“Le mulțumesc foștilor vicepreședinți ADC România, Răzvan Căpănescu și Octav Gheorghe, pentru excelenta colaborare și am încredere că alături de Ștefan Vasilachi și Andrei Borțun vom pune pe picioare o serie de actiuni, pe care le dospim de mult timp".

Ema Prisca este la al doilea mandat de președinte ADC*RO. Cu o experiență de mai mult de 15 ani în publicitate, Ema a câștigat numeroase premii pentru creativitate și eficiență în comunicare. În 2010, Ema a absolvit Berlin School of Creative Leadership.

Art Directors Club România (ADC*RO) a fost înființat în 2008 și reprezintă o asociație non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova și de a recunoaște excelența în creativitate.

Art Directors Club România este cea mai densă concentraţie de talente creative şi lideri de creaţie din industria de publicitate românească. Activitatea creativă şi recunoaşterea publică obţinută de membrii ADC România pot defini fără dificultate, traiectoria, momentele cheie şi succesele industriei publicitare locale dar şi regionale.

Misiunea organizaţiei este de a conecta şi de a aduce împreună cele mai puternice talente creative şi de a le pune la dispoziţie instrumente prin care să se manifeste cu solidaritate, generozitate şi excelenţă profesională.

Bucuresti, 05.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *