free download 78 travel guides written by experts

Noua serie de procesoare Intel® Core™ i7 – disponibila din luna noiembrie pe www.eflamingo.ro

Începând cu luna noiembrie, magazinul online www.eflamingo.ro va pune la dispoziţia clienţilor săi noua serie de procesoare Intel® Core™ i7, cea mai performantă soluţie pentru sistemele desktop de pe piaţă. De asemenea, pentru cei care doresc performanţă maximă în aplicaţiile de zi cu zi, www.eflamingo.ro va lansa exclusiv pentru comenzi online un sistem desktop din seria Diablo, bazat pe noul procesor Intel® Core™ i7.  

Spre deosebire de modelele existente în acest moment pe piaţă, noul procesor de la Intel oferă performanţă sporită pentru aplicaţiile uzuale şi cu 25% viteză mai mare în rularea simultană a mai multor aplicaţii. În plus, Intel® Core™ i7 își propune eficientizarea cu peste 40% a timpului acordat editării video și o performanţă de invidiat în editarea și vizualizarea fotografiilor oferind în același timp o experienţă reală de gaming.

Tehnologiile Intel Hyper Threading și Turbo Mode, interconectarea Quick Path, controller-ul integrat de memorie, cele opt thread-uri și patru nuclee de care beneficiază, fac din noul Intel® Core™ i7 cel mai performant procesor pentru sistemele desktop de pe piața mondială, oferind viteză și putere foarte mare în multi-tasking dar şi o experienţă unică de gaming.  

“Noua serie de procesoare Intel® Core™ i7 va face cu siguranţă diferenţa între produsele existente la ora actuală pe piaţă. Procesoarele Intel sunt în general cele mai apreciate și cele mai cunoscute în rândul consumatorilor, dar noua gamă va surprinde în mod cert prin performanţă şi eficienţă, un lucru foarte important atât pentru sectorul de gaming cât și pentru aplicațiile office” a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Bucuresti, 18.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *