metalshow

Nou magazin Flamingo Computers in judetul Valcea

Flamingo Computers anunţă deschiderea unui nou magazin în judeţul Vâlcea. Locuitorii acestui judeţ, vor avea acces la o gamă variată de produse IT, oferită de noua locaţie Flamingo, situată în River Plaza Mall.

Ca şi în cazul celorlaltor magazine Flamingo, oferta de produse IT&C este deosebit de generoasă, oferta de calculatoare şi servicii IT fiind foarte bine reprezentate aici. De la computere şi componente până la monitoare, echipamente multimedia, periferice, telefoane mobile, accesorii şi consumabile, noul magazin va oferi posibililor clienţi soluţii personalizate şi asistenţă specializată. De asemenea, printre serviciile oferite de către Flamingo Computers se numără conectarea la internet (abonamente sau prepaid), cartele prepaid de telefonie precum şi produse ale principalilor furnizori DTH din România.

Acestă inaugurare respectă strategia de dezvoltare a Flamingo Computers, care se axează pe deschiderea unor noi locaţii în centrele unde vânzările retailerului IT&C sunt marcate de un trend ascendent. Noile locaţii Flamingo Computers pun accentul pe suprafeţe extinse, ofertă variată de produse şi consilierea clienţilor de către personalul magazinului în ceea ce priveşte alegerea celor mai bune variante de creditare şi cele mai potrivite produse conform cu nevoile clienţilor.

“Flamingo este prezent în Vâlcea de 9 ani, fiind recunoscut pentru calitatea produselor şi serviciilor sale. Ne dorim ca vâlcenii să beneficieze în continuare de gama impresionantă de produse electronice pe care Flamingo Computers o oferă, dar şi de serviciile adiacente post-vânzare pe care le punem la dispoziţia clienţilor.”, afirmă Violeta Sârbu, Marketing Manager Flamingo International.

Bucuresti, 17.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *