metalshow

Doua zile de tunning, performanta, wati si cai putere

MTV a pregătit un week-end special, o incursiune în lumea automobilelor unicat

După cum ne-a obişnuit, MTV a pregătit şi în acest week-end un program special, un show dedicat celor pasionaţi de cai putere, waţi şi tunning.

Toate aceste elemente, definitorii pentru o maşină, se împletesc pe parcursul a două emisiuni care se bucură deja de o foarte mare popularitate la postul MTV.

Pe de o parte se află emisiunea Pimp my Ride, găzduită de faimosul rapper Xzibit are ca scop îndeplinirea dorinţei oricărui posesor de maşină veche, stricată sau accidentată, aproape nefuncţională, de a-şi transforma „bolidul” într-o adevărată operă de artă.

După un scurt popas în garajul lui Xzibit şi un tratament special aplicat de restul echipei, visul devine realitate. Rezultatul este fabulos, iar deţinătorul maşinii se poate lăuda de acum cu o maşină unică, originală. Pe de altă parte, întreaga echipă se poate bucura de performanţele atinse. Spre exemplu, una dintre cele mai interesante realizări, prezentate în acest weekend, este instalarea celui mai mare subwoofer din lume, pe un Buick din anii 80.

De cealaltă parte se află emisiunea Pimp my Ride Internatioanl, în care colaborarea dinamică dintre artistul şi producătorul Lil Jon şi senzaţionalul Fat Joe reuşeste să menţină o atmosferă efervescentă pe tot parcursul show-ului.

Cele două show-uri se confruntă în acest week-end special la MTV. Emisiunile au un format asemănător, menit să dezvăluie publicului larg şi iubitorilor de maşini o experienţă inedită, o adevărată călătorie în universul automobilelor.

Bucuresti, 17.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *