metalshow

Notorious Advertising a castigat

primul trofeu ADbowling Cup

Aseara, joi, 12 octombrie a avut loc finala ADbowling Cup 2006, prima editie a cupei la bowling dedicate exclusiv domeniului publicitatii, castigata de Notorious Advertising, echipa Buturuga Galbena. Pe locul 2, la o distanta foarte mica de castigatorii cupei s-a clasat Friends Advertising cu echipa Harvesters iar pe locul 3, dupa ce au iesit primii in grupa lor in seara calificarilor, AdVenture cu echipa The Warriors of Light.

 

Agentiile inscrise in competitie Friends Advertising (Harvesters), GMP (King Pins), United (Strikers United Team), Propaganda (AdBangers Ball Propaganda), Imager (Power Ball), Leo Burnett (Leo), Speed Promotion (Green Devils), Scala JWT (JWT Team), Sister (Sister & CO), Art Studio NC (Pixelii), Badcat_ (Pisica 13), AdVenture (The Warriors of Light) si Notorious Advertising (Buturuga Galbena) au dat dovada de foarte spirit de echipa si de hotarare atunci cand vine vorba de atingerea unui obiectiv. In seara finalei atmosfera a fost extraordinara multumita galeriilor dar sala de bowling probabil ca nu ar mai fi suportat un decibel in plus. Tropaiala colorata a galeriilor a incins atmosfera care la premiere s-a transformat in aplauze pentru toate echipele Fara Cravata. Organizatorii remarca punctajele foarte mari fata de evenimentele la bowling organizate pentru alte domenii de business. “Domeniul publicitatii a jucat probabil cu cea mai multa determinare dintre toate domeniile care au participat pana acum la evenimentele Fara Cravata” constata Adrian Mateescu, Director General Palette Advertising, firma organizatoare. In schimb, cu totii au ramas pana la premiere pentru a-si felicita colegii de breasla.  

Partenerii care au sustinut evenimentul Fara Cravata ADbowling sunt: Radio 21, Imagoo.ro, Cariere, PRwave.ro, SMARTfinancial.ro, Webvertise si Si Pizza Condimente Urbane. Premiile au fost oferite de Play Planet, constand in vouchere de bowling.

ADbowling Cup este un eveniment Fara Cravata organizat de Palette Advertising si Play Planet. Este a patra competitie de bowling organizata de anul acesta, precedandu-i IT&C Bowling Cup, Lawyers Bowling Cup si Auto Bowling Cup. In ultimele luni ale anului vor urma: Farma Bowling Cup, Finance Bowling Cup si HR Bowling Cup.

Bucuresti, 13.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *