metalshow

E-learning romanesc prezent la conferinte

Recent, SIVECO Romania a participat la prima Conferinţă Paneuropeană de e-learning "Best e-learning practices In Central and Eastern Europe", eveniment organizat la Varşovia de companiile WiedzaNet şi Thomson NETg.

Dedicată companiilor şi instituţiilor care urmăresc să dezvolte şi să promoveze această modalitate de instruire, conferinţa a reunit peste 250 de participanţi din toată Europa care au expus succese ale implementării soluţiilor de e-learning în domenii şi companii cu obiecte de activitate foarte variate.

Organizatorii evenimentului au apreciat experienţa deţinută de SIVECO România în acest domeniu, invitând-o să participe cu două lucrări în cadrul conferinţei. Pentru a evidenţia amploarea acestui "fenomen" în România, reprezentanţii SIVECO au avut plăcerea de a prezenta programul SEI, un proiect devenit "best practice" al implementării e-learning-ului în sistemul educaţional românesc şi AeL, soluţia completă şi inovativă de e-learning oferită în cadrul acestui program.

Florin Ilia, Vice Preşedinte al companiei SIVECO Romania SA a expus viziunea programului SEI ("Nationwide Implementation of the IT-Based Educational System in Romania a Success Story."), iar Radu Jugureanu eContent Project Manager SIVECO Romania SA a prezentat participanţilor platforma AeL şi conţinutul educaţional ("AeL. Advanced approach to teaching in schools as an essential element of strategy for development of an information society").

Rezultatele obţinute de România în acest domeniu şi prezentarea soluţiei dezvoltată pentru şcolile şi liceele din tara noastră au fost apreciate de cei prezenţi, specialişti şi personalităţi din acest domeniu:"Cu siguranţă ca proiectul SEI de informatizare a sistemului educaţional românesc este cel mai amplu, mai concret şi mai coerent proiect european de e-learning" a declarat Sally-Ann Moore, International e-Learning Consultant and e-Learning events Director.

"Calitatea prezentărilor şi temele propuse evidenţiază progresul înregistrat de acest domeniu şi importanţa pe care o câştigă e-learning-ul în procesul de instruire. Conferinţa de la Varşovia a reprezentat un schimb de know how între companii, persoane pasionate de e-learning, iar dacă ar trebui să fac un scurt rezumat a ceea ce s+a întâmplat la acest eveniment aş menţiona: calitatea participanţilor şi vastitatea experienţelor expuse de către aceştia", declară Radu Jugureanu, eContent Project Manager la SIVECO Romania.

Bucuresti, 13.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *