free download 78 travel guides written by experts

Nominalizatii Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane HR Club 2012

HR Management Club (www.hr-club.ro), asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România, anunţă finalizarea procesului de înscriere a candidaturilor pentru cea de a IV-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane.

Anul acesta au fost înscrise în competiţie peste 80 de aplicaţii la secţiunile Cel mai bun proiect de Resurse Umane şi respectiv Management General, o creștere de 30% față de ediția anterioară.

La categoria Proiecte de Resurse Umane, cele mai multe aplicaţii vin din industria bancară, din FMCG și din IT&C, însă există o bună reprezentare pe majoritatea industriilor. De asemenea, prin comparație cu edițiile anterioare, a crescut numărul aplicațiilor din partea unor importante companii locale din orașe precum Iași, Galați, Cluj, Sibiu sau Zalău.

Ca și în ediția a III-a, multe dintre proiectele înscrise în competiție vizează zonele de dezvoltare organizațională și respectiv formare și instruire. Însă, pe fondul modificărilor apărute în Codul Muncii în anul 2011, a fost realizat un număr mai mare de proiecte pe probleme legislative.

Prin comparație cu anul trecut, ediția a IV-a a Galei aduce mai multe aplicații ale unor antreprenori români, iar pentru secțiunea CEO-ul Anului, s-au înscris în competiție companii românești și multinaționale cu dimensiuni care variază între 200 de angajați până la companii cu peste 100.000 de angajați, fapt ce demonstrează preocuparea pentru procesele de resurse umane ale management-ului de vârf la diferite niveluri de dezvoltare a afacerii.

Juriul Galei are o componență mixtă de specialiști de resurse umane și reprezentanți ai management-ului de vârf.

În prima etapă, juriul de specialiști selectează proiectele finaliste și decide câștigătorii la categoria de management general, urmând ca juriul format din manageri de vârf să decidă asupra proiectelor câștigătoare din lista de finaliști.

Juriu Etapa a I-a:

Adrian Lupulescu – HR Manager Europa de Est, Freescale Semiconductor România; Dorin Grigorescu – Director Resurse Umane, Kraft Foods România; Eugen Gane – Manager Resurse Umane, IBM România; Liliana Urziceanu – Director Resurse Umane, Praktiker România; Monica Marchiș – International HR Coordination Director, Groupama; Nicoleta Sălăjan – Director Resurse Umane, Holcim România; Oana Fărcășanu – Director Resurse Umane, Danone PDPA și Manuela Dragomir – Director Resurse Umane, ING Bank.

Juriu Etapa a II-a:

Virginia Elena Oțel – Deputy General Manager, Garanti Leasing – Președintele juriului, Cornelia Coman – CEO ING Asigurări de Viață și Wargha Enayati – Fondator și CEO al rețelei naționale de sănătate Regina Maria.

Rezultatele vor fi dezvăluite pe data de 4 aprilie a.c., în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor de excelenţă în resurse umane.

Pentru detalii referitoare la candidaturi, vă rugăm să accesaţi: Gala Premiilor de Excelenta în Resurse Umane 2012.

Partenerii evenimentului:

Parteneri anuali HR Club 2011 – Asebuss şi Exec-Edu, Enovate, Grupul Trend Consult şi Regina Maria.
Parteneri premii – Best Jobs, BRD-Groupe Société Générale, Coca-Cola Hellenic, Global Commercium, Tenaris Silcotub.
Parteneri eveniment – Cosmote, Univers Management Consulting.
Parteneri media anuali – AIDA, HR Manager, Wall-Street.ro.
Parteneri media eveniment – Asociația Română pentru Coaching, Business-Review, Calendarevenimente.ro

Bucuresti, 06.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *