free download 78 travel guides written by experts

Detectivii din CSI: Miami revin in forta la Universal Channel, in sezonul 5

CSI: Miami, Sezonul 5 are premiera la Universal Channel în martie

Ai crede că Miami este destinaţia perfectă pentru vacanţă. Mai gândeşte-te. Pe cât de frumos este peisajul celei mai sudice metropole americane, pe atât de multe pericole ascunde la tot pasul.

Cea mai bună echipă de detectivi de la Omucideri din Florida de Sud, condusă de locotenentul Horatio Caine (David Caruso) sunt gata să intervină pentru a opri crimele din împrejurimile tropicale ale Miami-ului. Urmăreşte-i în incendiarul sezon 5 din CSI: Miami, ce va avea premiera la Universal Channel pe 12 martie, fiind difuzat de luni până vineri, de la 21:00!

Ei sunt echipa CSI:Miami – Horatio Caine, un fost detectiv din echipa de dezamorsare a bombelor din New York, Calleigh Duquesne (Emily Procter), o frumuseţe sudică cu o specializare în balistică; Eric Delko (Adam Rodriguez), un expert în recuperarea subacvatică ce cunoaşte toate cotiturile canalelor din Florida, şi Ryan Wolfe, un fost ofiţer de patrulă specializat în probe şi urme de sânge. Cei care se alătură echipei sunt Alexx Woods (Khandi Alexander), medicul legist dedicate, cu o afinitate specială pentru victimele ei “plecate”, şi detectivul Frank Tripp (Rex Linn), un poliţist de modă veche experimentat.

Sezonul 5 din CSI: Miami începe cu unul dintre cele mai excepţionale peisaje prezentate vreodată în serial. Horatio şi Delko se îndreaptă spre Rio de Janeiro, fiind pe urmele bărbatului din spatele uciderii lui Marisol. Când ajung acolo, aceştia sunt uluiţi să afle că fratele lui Horatio, Ray, şi nepotul acestuia, Ray Jr., sunt implicaţi în activităţile îngrozitoare ale infamului criminal internaţional.

Cât timp Horatio se află în Brazilia, Calleigh este la conducerea echipei CSI şi este pusă în situaţia precară de a-i apăra poziţia în echipă a Nataliei Boa Vista de către protestele altor membrii ai departamentului.

În timpul sezonului 5, fiecare membru al echipei înfruntă propriile experineţe ce îi pune viaţa în pericol, cu fiecare din ele echipa devenind din ce în ce mai unită. Alexx este prinsă în raza de explozie a unei bombe în timp ce se afla la tribunal să depună mărturie şi este aproape ucisă de flăcări. Calleigh devine ţinta unei crime când o suspectă se teme că munca acesteia de la caz i-ar putea distruge viaţa, iar Tripp ajunge să stea pe un teren minat activ de pe una din plajele Miami-ului în timp ce lucra la un caz. O mişcare greşită l-ar putea costa viaţa. După ce încheie relaţia cu o reporteriţă de ştiri oportunistă, Wolfe este pus în situaţia de a apela la aceasta pentru ajutor, de data aceasta forţat de Horatio Caine.

Fiecare episod incitant din cel de-al cincilea sezon este plin de situaţii imprevizibile ceea ce determină echipa CSI să lucreze extrem de eficient cu scopul de a vorbi pentru victimele din Miami care nu mai pot vorbi pentru ele.

Urmăreşte echipa CSI: Miami pe teren, rezolvând unele dintre cele mai teribile cazuri de crimă de până acum, din 12 martie, de luni până vineri, de la 21:00 pe Universal Channel!

Bucuresti, 06.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *