free download 78 travel guides written by experts

Noile testere 1623-2 / 1625-2 Earth Ground de la Fluke

Testări mai simple, mai eficiente, mai sigure cu noile instrumente
Fluke 1623-2 / 1625-2

Fluke Corporation lansează noile testere pentru împământare 1623-2 și 1625-2, mai performante, cu caracteristici tehnice îmbunătățite. Noile modele efectuează următoarele tipuri de teste:
– măsurarea rezistenţei împământării utilizând căderea clasică de potenţial în 3 și 4 poli
– testarea rezistenței solului cu 4 poli
– testarea selectivă a împământării cu 1 clemă
– testarea împământării cu 2 cleme fără țăruși

În plus, Fluke-1625-2 oferă aceste capabilități avansate:
– Automatic Frequency Control (AFC, control automat al frecvenței) – identifică interferențele existente și alege o frecvență măsurată pentru a minimiza efectele ei, furnizând valori mult mai precise ale împământării
– Măsurarea R* – calculează impedanța împământării la 55 Hz pentru o calculare mai precisă a rezistenței împământării la o posibilă cădere
– Limite ajustabile – o testare mai rapidă

De ce să folosim un tester al împământării? Problemele electrice care generează frustrări sunt de multe ori legate de instalația de împământare și de slaba ei calitate sau execuție. Se estimează că până la 15% din problemele instalațiilor electrice sunt legate de împământare*, de unde rezultă că o bună și corectă testare a împământării ar putea face ca aceste probleme să nu escaladeze. (*sursa – EPRI)

Fulgerele care ating instalațiile protejate de sisteme necorespunzătoare provoaca pagube de milioane de euro* anual. (*sursa – www.copper.org)

Bucuresti, 10.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *