metalshow

Noile discuri de taiere diamantate de la Bosch

Bosch lansează noile discuri de tăiere diamantate Best for Universal și Best for Asphalt, special concepute pentru a oferi o viteză mai mare de lucru pentru aplicații multiple. Astfel, discurile Best for Universal sunt potrivite pentru tăierea materialelor de construcție precum beton armat, cărămizi, calcar și alte materiale, în timp ce gama de discuri Best for Asphalt este recomandată pentru tăierea asfaltului și a betonului acoperit cu asfalt.

În cazul discurilor de tăiere Best for Universal, viteza de tăiere este cu până la 30 la sută mai mare decât cea a discurilor diamantate premium, datorită frecării reduse dintre segment și materialele de construcții, precum și datorită lungimii egale a segmentelor și a distanței uniforme între acestea – grație design-ului speedteq.

Tehnologia 3Dteq Diamond Array folosită în cazul acestor discuri diamantate maximizează capacitatea de tăiere datorită distribuției optime a diamantelor în segment, ceea ce duce la un număr constant de diamante de aceeași calitate și mărime pe suprafața discurilor.

Segmentul este atașat de miezul de oțel prin sudarea cu laser, ceea ce înseamnă că miezul de oțel nu este afectat termic și poate obține o rezistență mecanică ridicată, permițând o mai bună stabilitate în timpul tăierii.

Și în cazul discurilor diamantate Best for Asphalt, potrivite pentru tăierea asfaltului și a betonului acoperit cu asfalt, segmentele protectoare împiedică uzura prematură a corpului discului și garantează o durabilitate maximă. Segmentele au o înălțime de 12 mm pentru o durată de viață foarte ridicată și pentru o viteză de tăiere excelentă.

Bucuresti, 19.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *