free download 78 travel guides written by experts

E! o sarbatoreste pe Joan Rivers cu „Joan Day”, o zi intreaga de emisiuni in onoarea legendarei

actrite de comedie, care are premiera sambata, 20 septembrie

E! sărbătoreşte comedia pe care celebra Joan Rivers a adus-o în casele telespectatorilor din întreaga lume cu Joan Day, sâmbătă, 20 septembrie, începând cu ora 16.30.

Joan Day de la E! va include un maraton de o zi întreagă care cuprinde unele dintre cele mai reuşite glume făcute de Joan în emisiunea Fashion Police. Episoade pline de umor vor fi difuzate unul după altul, printre ele fiind inclus şi acela în care Joan şi-a sărbătorit aniversarea a 80 de ani şi ultimul episod pe care aceasta l-a filmat pentru Fashion Police, cu ocazia MTV Video Music Awards şi a Premiilor Primetime Emmy. Vom urmări cele mai frumoase şi mai amuzante momente din ultimii patru ani în care aceasta a apărut în emisiune.

Apoi, familia Fashion Police o va onora pe Joan cu o emisiune omagială de 90 de minute, amuzantă, emoţionantă şi pe măsura femeii al cărei simţ al umorului acid a transformat-o într-o legendă în faţa a milioane de fani şi a schimbat pentru totdeauna stilul comentatorilor ţinutelor de pe covorul roşu. Fiica lui Joan (care este producător executiv al emisiunii Fashion Police), Melissa Rivers, se va alătura „familiei” ei de pe micul ecran – Kelly Osbourne, Giuliana Rancic şi George Kotsiopoulos – şi împreună aduc un tribut plin de dragoste şi, evident, de umor, anilor pe care Joan i-a petrecut îm postura de gazdă a Fashion Police, în emisiunea specială Fashion Police: Celebrating Joan, care va fi difuzată sâmbătă, 20 septembrie, de la ora 22:00.

Această emisiune specială va conţine imagini video de culise (printre care şi momente care nu au fost difuzate niciodată, în care Joan glumeşte dezinvoltă cu echipa şi distrează publicul din studio), dar şi secvenţe în care Joan face ce ştia mai bine – îi face să râdă pe toţi cei din jur.

Cu atâtea momente amuzante din care avem de ales, acest tribut va include unele dintre cele mai bune replici marca Joan (din seria „Chiar a spus asta?”) şi cele mai trăsnite reacţii, dar şi imagini cu unii dintre cei mai incredibili invitaţi din modă, entertainment, sport şi nu numai care s-au aflat, de-a lungul vremii, în platoul Fashion Police, alături de Joan. Colegii ei de emisiune şi fiica sa, Melissa, vor spune poveşti personale care vor întregi tabloul acestui show special menit să sărbătorească râsul pe care Joan l-a transmis telespectatorilor şi tuturor fanilor ei, tuturor „Joan Rangers”-ilor din lume.

Sâmbătă, 20 septembrie, staţi alături de E! pentru o zi întreagă de comedie, în memoria bucuriei pe care Joan Rivers le-a adus-o fanilor ei din lumea întreagă, într-un maraton de ediţii Fashion Police, de la ora 16:30, şi un show-tribut de 90 de minute, Fashion Police: Celebrating Joan, de la ora 22:00, numai la E!

Bucuresti, 19.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *