free download 78 travel guides written by experts

Noii clesti pentru timbru sec Trodat Ideal, acum pe StampileOnline.ro

Trodat îşi diversifică în mod constant portofoliul de produse pentru a le oferi utilizatorilor ştampile, cleşti pentru timbru sec şi accesorii uşor de folosit, durabile şi de o foarte bună calitate. Recent, compania a lansat noul cleşte pentru timbru sec Trodat Ideal, disponibil în trei variante, un produs inovativ care oferă o embosare perfectă cu un efort minim şi este prietenos cu mediul, 98% dintre elementelele din plastic fiind realizate din plastic reciclat. ŞtampileOnline.ro, site care oferă produse de birotică şi papetărie alături de ştampile şi accesorii pentru acestea, a venit în întâmpinarea clienţilor şi a introdus deja pe site acest nou produs de la Trodat.

Noua gamă de cleşti pentru timbru sec Trodat Ideal se evidenţiază prin câteva caracteristici deosebite. Foarte versatil, noul cleşte pentru timbru sec Trodat Ideal poate fi folosit atât drept un cleşte de birou, dar şi ca unul de mână. Mai mult, mulţumită mânerului ergonomic şi a deschiderii acestuia de ~ 91 mm, amprentarea se poate realiza foarte comod chiar şi de către copii. Cleştele poate fi poziţionat precis şi rapid pe documente, exact pe locul dorit, datorită marcajelor indicatoare aflate pe suport. Noul cleşte Trodat Ideal beneficiază de un sistem îmbunătăţit de amprentare care necesită aplicarea unei presiuni semnificativ reduse, embosarea realizându-se excelent, de fiecare dată.

Designul modern şi atractiv, rezistenţa şi durabilitatea, conferite de materialele de calitate din care este realizat fac din acest cleşte unul perfect pentru toţi cei care au nevoie de un produs de calitate pentru securizarea actelor şi documentelor. În plus, noul cleşte pentru timbru sec Trodat Ideal permite o montare rapidă şi intuitivă a plăcuţei.

Cleştele pentru timbru sec Trodat Ideal este disponibil în două variante de culori, menite a se potrivi în orice birou: crom cu elemente din material plastic de culoare neagră sau negru mat cu elemente din material plastic de culoare neagră. Pentru aceşti noi cleşti pentru timbru sec sunt disponibile dimensiuni ale plăcuţei:
• Ø 41 mm
• Ø 51 mm
• 25 x 51 mm

ŞtampileOnline.ro oferă de asemenea şi câteva accesorii pentru noul cleşte pentru timbru sec Trodat Ideal:
• două variante de huse de protecţie: husă neagră deluxe şi husă neagră vinil;
• etichete autoadezive.

Cleştii pentru timbru sec îşi găsesc utilizarea în diverse domenii, fiind folosiţi cu succes de notari şi cabinete de avocatură, dar şi de către cabinete de mediere, judecătorii, şcoli şi instituţii de învăţământ. Astfel de sigilii pot fi însă folosite cu succes şi în alte împrejurări: personalizarea unor felicitări, marcarea unor ambalaje, securizarea unor documente personale, identificarea cărţilor ca aparţinând bibliotecii unei anumite persoane etc.

Pentru cantităţi mai mari privind oricare din produsele de pe site puteţi obţine un preţ mai avantajos, astfel că sunteţi invitaţi să solicitaţi oferte trimiţând un e-mail la office@stampileonline.ro.
Toţi fanii ŞtampileOnline.ro de pe Facebook beneficiază de o reducere specială de 10%.

Bucuresti, 29.10.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *