Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Noi evenimente in Libraria cu muzica

Radio Romania Muzical si Librariile Humanitas ii invita pe toti iubitorii de muzica si carte buna la Libraria cu muzica – un proiect neconventional ce se adreseaza cu precadere unui public mai tanar.

In cadrul proiectului, Radio Romania Muzical organizeaza marti, 17 noiembrie, ora 18.00, printre cartile din Libraria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei nr. 45) un concert de muzica veche sustinut de formatia vocal-instrumentala „Anton Pann”. Repertoriul cuprinde lucrari semnate de Anton Pann, Dimitrie Cantemir, Ioan Caianu, dar si piese din celebra colectie de cantece medievale Carmina Burana. Prezinta Cristina Comandasu.

Tot in incinta Librariei Humanitas Kretzulescu, mici iubitori de muzica si carti bune vor putea viziona vineri, 20 noiembrie, de la ora 18.30, o minipiesa de teatru cu muzica (scenariul si regia – Celina Petrescu) ce ii va familiariza prin joc cu unul dintre cele mai frumoase titluri ale muzicii simfonice: Suita „Seherazada” de Nikolai Rimski Korsakov.

Copiii vor avea posibilitatea sa se intalneasca cu papusa Ton Piticoton (manuita de Alina Teianu, actrita a Teatrului Tandarica din Bucuresti) si cu elfele Arietta (Simona Tanascu) si Pocchettina (Maria Monica Bojin), personajele Lectiei micului meloman, cea mai simpatica lectie despre muzica, un proiect Radio Romania Muzical.

La finalul lectiei, copiii se vor putea fotografia alaturi de indragitele personaje. Fotografiile vor putea fi vizionate pe site-ul emisiunii ce se va lansa odata cu venirea lui Mos Nicolae, in data de 6 decembrie.

La Radio Romania Muzical, Lectia micului meloman poate fi ascultata bilunar, sambata, de la ora 11.00. Urmatoarea editie in data de 21 noiembrie.

Bucuresti, 16.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *