free download 78 travel guides written by experts

NIVEA VISAGE Q10 Plus – secretul tenului tau pentru prevenirea si reducerea ridurilor

Dacă tenul tău ar putea alege, ar opta pentru Q10!

Coenzima Q10 reprezintă secretul tinereţii tenului. Aceasta se găseşte în mod natural în celulele pielii, având un rol dublu, atât antioxidant, cât şi energizant. Produsele din gama NIVEA VISAGE Q10 Plus se adresează femeilor care au peste 30 de ani şi folosesc cel mai de preţ secret al tenului – coenzima Q10 – pentru a preveni şi reduce ridurile, într-un mod cu adevărat eficient.

„Ne dorim ca pielea noastră să fie frumoasă la orice vârstă, iar produsele de îngrijire a tenului sunt cele care trebuie să îi respecte fiecare nevoie, în funcţie de vârstă”, ne-a povestit dr. Claudia Teodorescu, expert dermatolog NIVEA. „Rutina de îngrijire a tenului este cu atât mai importantă după 30 de ani, când tenul nostru începe să aibă nevoie de produse ce luptă împotriva ridurilor. Începând cu această vârstă, se recomandă respectarea unui regim complet de îngrijire antirid, prin folosirea unor creme speciale pentru zi, noapte şi pentru pielea din jurul ochilor”, a adăugat aceasta.

Regim complet de îngrijire antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus

Expert în îngrijirea pielii, NIVEA VISAGE Q10 Plus, luptă eficient împotriva ridurilor. Coenzima Q10 acţionează în straturile de profunzime ale pielii, prin activarea celulelor, ceea ce duce la îmbunătăţirea structurii acesteia.

Gama NIVEA VISAGE Q10 Plus include produse antirid pentru toate nevoile tenului: de la hidratare pe timpul zilei cu crema de zi antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus, la regenerare pe timpul nopţii cu crema de noapte antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus şi până la îngrijirea specială a pielii sensibile din jurul ochilor cu ajutorul cremei de ochi antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus.

Pentru îngrijirea în timpul zilei:

Investiţia în frumuseţea şi sănătatea tenului nostru înseamnă şi alegerea unei creme de zi care să îi ofere tenului pe lângă o acţiune antirid şi protecţie UVA şi UVB, evitând astfel îmbătrânirea tenului cauzată de efectele dăunătoare ale razelor solare.

Cremă de zi antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus

Având acţiune antirid datorită coenzimei Q10, alături de sistem de filtrare UVA şi FPS 15, crema de zi antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus previne formarea ridurilor noi, reduce ridurile deja existente, în acelaşi timp luptând împotriva efectelor dăunătoare ale razelor solare. Având şi vitamina E, crema este recomandată tuturor tipurilor de piele.

Preţ recomandat: 45,12 RON (50ml)

Pentru îngrijirea pe timpul nopţii:

Nevoile tenului diferă, nu numai în funcţie de vârstă dar şi de momentul zilei. Astfel, dacă ziua tenul nostru are nevoie de creme care să reprezinte o bună bază de machiaj şi care să dispună de filtru de protecţie UVA/UVB, în timpul nopţii, tenul nostru are nevoie de o cremă care să îi asigure regenerarea necesară. Noaptea, pielea este mai receptivă la ingredientele hidratante, cremele având astfel un efect mai puternic, iar tenul are nevoie de o cremă care să aibă în acelaşi timp atât proprietăţi hidratante cât şi regenerante.

Cremă de noapte antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus

Crema de noapte antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus împrospătează tenul pe timpul nopţii şi îi susţine capacitatea de regenerare luptând împotriva ridurilor, datorită coenzimei Q10. Pentru o hidratare profundă, crema conţine şi Panthenol, regenerând astfel celulele pielii, pentru ca tenul să fie mai tânăr şi mai catifelat.

Preţ recomandat: 45,12 RON (50ml)

Pentru îngrijirea ochilor:

Pielea din jurul ochilor este subţire şi sensibilă. Această zonă este fotosensibilă, fotoexpusă şi reacţionează mai uşor la factorii de mediu, în special la vânt şi poluare, având nevoie de o îngrijire specială.

Cremă de ochi antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus

Crema de ochi antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus protejează pielea din jurul ochilor de îmbătrânirea datorată expunerii la soare – prin filtrele UVA/UVB, reduce cearcănele şi are o textură uşoară, fără parfum, fiind absorbită rapid în piele şi catifelând-o în mod vizibil.

Preţ recomandat: 38,38 RON (15ml)

Pe lângă acestea, gama NIVEA VISAGE Q10 Plus mai include următoarele produse:
· Lapte demachiant antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus – preţ recomandat: 22,16 RON (200ml)
· Cremă de zi antirid cu textură uşoară NIVEA VISAGE Q10 Plus – preţ recomandat: 45,12 RON (50ml)
· Cremă de zi antirid colorantă NIVEA VISAGE Q10 Plus Tinted – preţ recomandat: 45,12 RON (50ml)
· Roll-on de ochi antirid NIVEA Visage Q10 Plus – preţ recomandat: 38,38 RON (10ml)

Bucuresti, 23.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *