free download 78 travel guides written by experts

GoodSign – Pro bono pentru Let’s do it, Romania

GoodSign a ales să se alăture campaniei Let’s do it, România!, realizând toate materialele de producţie publicitară necesare promovării cauzei “Curăţenie în toată ţara. Într-o singură zi!”

Let’s do it, România! este unul dintre proiectele de responsabilitate socială selectate de GoodSign, în cadrul campaniei “Pro bono pentru pro bono”, pe care a lansat-o la începutul verii, ca parte a manifestărilor aniversare “15 ani de idei însemnate”.

GoodSign a rezonat 100% la mesajul de mobilizare al campaniei Let’s do it, România! şi a decis să contribuie la promovarea acestuia, asigurând suportul de producţie publicitară. Sprijinul oferit de GoodSign s-a concretizat în realizarea tuturor printurilor utilizate în campania de promovare OOH, a roll-up-urilor, care au fost distribuite la evenimentele din toată ţara, a bannerelor outdoor şi a deskurilor de sampling personalizate.

În acest fel, GoodSign s-a înscris în “Echipa naţională de acţiune”, care va contribui la operaţiunea de curaţenie naţională, sâmbătă, 24 septembrie. Organizatorii speră să mobilizeze 500.000 voluntari, din toate cele 41 de judeţe, depăşind astfel numărul impresionant de voluntari participanţi anul trecut, când s-au strâns peste 55.000 saci cu deşeuri.

Campania “Pro bono pentru pro bono”, derulată de GoodSign cu scopul de a sprijini agenţiile de publicitate care lucrează pro bono pentru campanii sociale, a fost foarte bine primită. GoodSign a răspuns afirmativ propunerii de a susţine trei proiecte de responsabilitate socială. Pe lângă Let’s do it, România!, compania de producţie publicitară mai susţine şi organizaţiile Habitat for Humanity şi Hospice Casa Speranţei.

Bucuresti, 23.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *