free download 78 travel guides written by experts

Nikon D3100 – primul DSLR Nikon Full HD

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, are placerea de a anunta primul aparat foto Nikon DSLR cu functie de filmare Full HD.

Nikon D3100 este succesorul celui mai bine vandut aparat foto DSLR din Europa, D3000, si este dotat cu un senzor nou CMOS de 14,2 MP, 11 puncte de focalizare, un mod de filmare Full HD si Live View cu mod de focalizare automata chiar si in timpul filmarii. Pastreaza de la predecesorul sau popularul mod Ghid, care ofera acum si imagini de exemplificare pentru anumite setari, cum ar fi cazul schimbarii diafragmei sau a vitezei de declansare.

Realizat mai ales pentru cei care fac primii pasi in fascinanta lume a aparatelor foto DSLR, Nikon D3100 poate surprinde fotografii extraordinare chiar daca utilizatorii nu au cunostinte de tehnica fotografica. Gama larga de setari automate include Selectorul Automat de Scena care alege automat modul scena cel mai potrivit, Recunoasterea Scenei, un sistem care analizeaza cadrul pentru a optimiza setarile aparatului foto si modul Ghid, care ofera pas cu pas toate informatiile necesare pentru a realiza fotografia dorita.

Insa D3100 este cu adevarat un DSLR Nikon, oferind o calitate uluitoare a imaginii si permitand posibilitati creative infinite celor care doresc sa foloseasca aparatul foto in mod manual. Cele 11 puncte de focalizare sunt perfecte pentru a surprinde fotografii clare chiar daca subiectul se afla in miscare rapida, iar sensibilitatea la lumina de pana la ISO 12800 va permite realizarea de fotografii in conditii de iluminare foarte dificile. Modul D-movie aduce, pe langa filmarea in format Full HD, si o serie intreaga de functii de editare video incorporate si focalizare automata in timpul filmarii.

Pentru a imbunatati si mai mult calitatea imaginilor si filmelor, Nikon a introdus odata cu D3100 si un nou sistem de procesare a imaginii, denumit EXPEED 2. Acesta imbunatateste performanta senzorului CMOS, crescand sensibilitatea aparatului in lumina scazuta, oferind culori mai clare si mai puternice; de asemenea, acesta reduce zgomotul de imagine si ofera filme de o calitate mai buna.

Nikon D3100 va fi disponibil incepand cu luna octombrie la partenerii oficiali Nikon din intreaga tara.

Bucuresti, 19.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *