metalshow

Din septembrie Boem Club ofera cursuri de educatie muzicala pentru prescolari

Incepand cu 15 septembrie, Boem Club isi extinde oferta educationala prin cursuri de educatie muzicala pentru prescolari. Cursurile se vor adresa copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani si vor avea in vedere dezvoltarea muzicala a copiilor prin joc, comunicare si activitati de grup. Inscrierile la aceste cursuri se pot face in fiecare luna pentru luna urmatoare si vor incepe in functie de alcatuirea grupelor.

Fiecare grupa va fi formata din maxim 8 copii, astfel incat acestia sa poata invata impreuna sunete, jocuri muzicale si cantece pe care sa si le aminteasca si sa ii ajute in dezvoltarea muzicala ulterioara. Lectiile de educatie muzicala se vor desfasura in limba romana si in limba engleza, in grupe separate.

Cursurile de educatie muzicala pentru grupa de varsta 2-3 ani se vor axa in principal pe introducerea celor mici in lumea sunetelor, a ritmului si a deprinderii cu acestea intr-o maniera atragatoare si adaptata varstei lor. Copiii vor participa la cursuri alaturi de parinti, care sa le asigure confortul psihic necesar bunei desfasurari a lectiilor.

Lectiile de educatie muzicala pentru grupa de vrasta 4-5 ani vor avea in vedere dezvoltarea abilitatilor muzicale si deprinderea acestora cu instrumentele muzicale, prin invatarea unor mici piese.

„Muzica nu este numai o activitate placuta si de divertisment, ci, este totodata si un exercitiu intelectual care ii ajuta pe copii sa isi dezvolte puterea de concentrare, memoria, sensibilitatea, gandirea abstracta, limbajul si abilitatile de comunicare cu alti copii. Ii invitam alaturi de noi in aceasta initiativa pe toti cei care apreciaza arta, muzica si dezvoltarea armonioasa a copiilor din punct de vedere intelectual si afectiv.” Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club.

Persoana de contact pentru detalii si inscrieri: Ana IACOB, Office Manager ana.iacob@boemclub.ro; Mobil : 0770 461 537.

Bucuresti, 19.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *