free download 78 travel guides written by experts

Show-ul “Next Star”, lider de audiență în mediul urban

Peste 2.000.000 de telespectatori au urmărit emisiunea prezentată de Dan Negru

Emisiunea “Next Star”, care l-a avut drept câștigător pe Dani Plohi, un copil de șapte ani care le-a demonstrat tuturor că este un maestru al cubului Rubik și al altor puzzle-uri mecanice, a fost joi seara lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban.

Show-ul prezentat de Dan Negru a adunat în fața micilor ecrane 2.011.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 22.19.

Așadar, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului de la orașe și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20.29 – 23.19) o audiență medie de 7,9 puncte de rating și o cotă de piață de 16 %, în timp ce următorul clasat, Kanal D, înregistra 7,6 puncte de rating și o cotă de piață de 15,5 %. Pe locul III se află Pro TV, cu 6,9 puncte de rating și 14% cota de piață.


Copiii talentați ai românilor au prezentat joi seara, la “Next Star”, numere spectaculoase de muzică, teatru și dans, dar și cu o demonstrație de rezolvare a cubului Rubik. Printre aceștia s-a aflat Delia, o fetiță cu voce de înger, care a cântat minunat „Rhythm Inside”, Dj Criss, un copil de 12 ani care a mixat în direct hit-ul “Aroma” în prezența Ralukăi, artista care îl interpretează, și Ionela, o fetiță care a făcut senzație cu mișcările ei de streetdance. Câștigătorul celei de-a opta ediții a show-ului a fost desemnat Dani Plohi, un puști de doar 7 ani, pasionat de cubul Rubik și de alte puzzle-uri mecanice, care i-a lăsat fără cuvinte pe jurați cu demonstrația sa. Dexteritatea și rapiditatea cu care a rezolvat cubul Rubik și alte cinci puzzle-uri mecanice i-au determinat pe Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa să spună despre el că este un mic geniu.

Sursa:Kantar Media               
Copyright:ARMADATA S.R.L.                
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group       
Analiza este facuta pe target-urile All urban si National       
Perioada 31 martie 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *