Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Dresură de porumbei și acrobație aeriană, pantomimă, dans contemporan și o demonstrație de rezolvare rapidă a cubului Rubik, joi, la “Next Star”

Joi, 24 noiembrie, de la ora 20.30, în ultima ediție “Next Star” înaintea Finalei de popularitate, a Marii Finale a celui de-al șaptelea sezon și a ediției speciale de 1 Decembrie,  copiii talentați ai românilor au pregătit diverse și spectaculoase momente artistice cu care speră să-i impresioneze atât pe jurații Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa și CRBL, cât și pe telespectatorii Antenei 1.

Astfel, joi seara, la “Next Star”, Loren va aduce puțin din magia circului,  cu numărul său de acrobație aeriană și contorsionism, dans cu cercuri și dresură de porumbei. De altfel, Loren, care provine dintr-o familie de circari, va urca pe scena show-ului alături de părinții și sora ei mai mică, Alexia, și de animalul ei de companie, o… lamă care se numește Capucino. Care va fi reacția juraților când vor vedea frumosul animal pe scena de la “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

Copyright Gabriela Arsenie

În aceeași ediție vine Nicoleta, o fetiță de șase ani, cea mai mică membră a clubului Speed cubing din România, care îi va uimi pe jurați cu rapiditatea cu care rezolvă cubul Rubik și alte puzzle-uri mecanice, cu diferite grade de dificultate, dar și Catrinel, o fetiță pasionată de teatru care va prezenta un număr de pantomimă.

Cum va reuși Catrinel să le închidă, la propriu, gura juraților CRBL și Dorian Popa, dar și care sunt ceilalți concurenți ai serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 24 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Next Star”, prezentate de Dan Negru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *