PR Summit 2021

NetCom aduce noua generatie de sisteme de audioconferinta IP de la Polycom

NetCom anunţă lansarea pe piaţa românească a noilor sisteme de audioconferinţă de la Polycom IP 7000 şi IP 6000, primele terminale de audioconferinţă High Definition Voice în standardul SIP (Session Initiation Protocol).

Polycom, liderul mondial din domeniu, redefineşte prin această nouă gamă cerinţele de performanţă, voce şi design ale sistemelor de audioconferinţă. IP 7000 şi IP 6000 sunt incluse în programul “Stop the Buzz”, ceea ce înseamnă că înglobează şi ultima tehnologie Polycom de anulare totală a interferenţelor telefonului mobil. Polycom IP 7000 HD este sistemul ideal pentru birouri şi săli de conferinţă dispunând de un display mare de înaltă rezoluţie şi micro-browser XHTML. Tehnologia Automatic Gain Control ajustează senzorii microfonul, cu raza de până la 6 metri, bazându-se pe locurile unde sunt aşezaţi participanţii. Conexiunea Power over Ethernet (PoE) simplifică instalarea reducând numarul de cabluri din sala de conferinţă. Calitatea audio este cea mai înaltă din industrie, oferind captare şi redare la 22kHz pentru o experienţă identică cu realitatea.

Polycom IP 6000 HD are preţuri comparabile cu ale sistemelor de conferinţă analog dar cu o mult mai bună performanţă acustică şi funcţionalităţi IP. Este destinat sălilor de conferinţă mici şi mijlocii oferind o rază a microfonului de până la 4 metri. Tehnologia Echo Cancelation pentru un sunet fără ecou precum şi tehnologia Noise Reduction sunt caracteristici esenţiale în procesul comunicarii prin conferinţa telefonică.

“In mediul competitiv de afaceri actual, vocea este un mediu extrem de important de transmitere a informaţiilor. Colaborarea în interiorul organizaţiilor, dar şi cu terţi este facilitată de conferinţele audio şi putem vedea cum numărul acestora creşte în mod constant. Integrarea aplicaţiilor avansate IP şi tehnologia de voce High Definition în terminale de audioconferinţă va conduce la un impact pozitiv asupra comunicării de afaceri aducând vocea la nivelul real, îmbunătaţind experienţa utilizatorului şi productivitatea.” a declarat Tudor Bercan, Sales Manager South-East Europe Polycom.

Bucuresti, 05.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *